2777
2789
عنوان

ترم تابستونی😒😿

92 بازدید | 8 پست

نمیدونم چرا تنبلیم میشه سر کلاسا تابستونی شرکت کنم ساعت ۱۱ ظهر میریم ساعت ۸ شب برمیگردیم یک کلاس از ۱۱ تا ۴ یکی ۴ تا ۸ حالا بعضی استادا که خیلی با انصافن زود سرجمع میکنن ولی بعضیا آنقدر کشش میدن و استراحتم ده دقیقه فقط استراحت میدن که از زندگی بیزار میشی حالا دانشگاه ما ترم تابستون برا رشته اموزش ابتدایی اجباریه که هیچی کلاسا طولانی نه سلفی نه بوفه ای تو اون تایم کم استراحتم نمیشه چیزی خورد وقتی میریم خونه دیگه رسما هلاکیم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

رشته چیه ؟

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آموزش ابتدایی.آزاد

ازش راضی هستی ؟

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بعد می تونی معلم شی ؟

بعد می تونی معلم شی ؟

آره راضی که خیلی راضیم الان فقط مشکلم تایم بد کلاساست و الا از رشته ام راضیم بعدش که درسم تموم بشه باید آزمون استخدامی شرکت کنم که انشاالله خدا بخواد قبول بشم و رسمی بشم و الا میشه تو مدارس غیرانتفاعی تدریس کرد

خوشبختانه من ترم تابستونی برنداشتم..... زورم میومد بخوام تابستونم برم سر کلاس    

نه بابا رشته من که اجباریه فردا هم کلی کار واجب دارم نمیدونم چطور به چه دلیل بپیچونم ترم تابستون خیلی مزخرفه