2777
2789
عنوان

امروز

29 بازدید | 7 پست

دوستم خیلی دلمو شکست خیلی بی احساسه مغرور و غرورم خورد میکنه بهش زنگ زدم هم جواب نداد دیگه نمتونم باید حذفش کنم حالم خیلی بده هیچ رفیقی ندارم 

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

از دمش بگیر بندازش دور همچین آدمی ب درد دوستی نمیخوره 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
از دمش بگیر بندازش دور همچین آدمی ب درد دوستی نمیخوره 

میدونی خیلی تنهام تازگیا بنا به شرایط همه رفیقام از دست دادم تازه با این اوکی شده بودم 

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی خیلی تنهام تازگیا بنا به شرایط همه رفیقام از دست دادم تازه با این اوکی شده بودم 

تنهایی خیلی شرف داره ب اینک با یکی باشی ک از هر لحاظ خردت کنه تو وقتی با یکی دوست میشی هدفت اینه ک حالتو بهتر کنه ن اینکه بدتر از دیروزت بشی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
تنهایی خیلی شرف داره ب اینک با یکی باشی ک از هر لحاظ خردت کنه تو وقتی با یکی دوست میشی هدفت اینه ک ح ...

میدونم اینارو خودم همه رو حفظم ولی اذیتم خیلی زیاد انگار که خودمو باختم میشه لطفا این چن روزه باهاتون حرف بزنم

میدونم اینارو خودم همه رو حفظم ولی اذیتم خیلی زیاد انگار که خودمو باختم میشه لطفا این چن روزه باهاتو ...

خودتو قوی بار بیار هیچوقت نگو من ضعیفم من...  جوری باش ک همه حسرتتو بخورن مطمئنم ک الان هم میخورن 

بعدشم پایان هر سختی یه شیرینی 

خودتو قوی بار بیار هیچوقت نگو من ضعیفم من...  جوری باش ک همه حسرتتو بخورن مطمئنم ک الان هم میخو ...

مرسییی

مرسییی

من یه دختر عمو دارم تو شهرستان این بنده خدا دختر خیلی خوبی بود وهست مثل شما ولی همه از خونواده ی خودش بگیر تا بقیه دست کمش میگرفتن تحقیرش میکردن اما الان برا خودش یه خانومی شده چی قشنگ نشست پای درسش از کنکور تربیت معلم دراومد دستش رفت تو جیب خودش بهترین خواستگار اومد براش الانم کسی نمیتونه بهش بگه بالا چشمت ابروعه مطمئن باش تو از این خانوم خیلی بهترو موفق تر میشه تا وقتی خودتو نبازی  ب امید اون روزی ک همینجا تاپیک بزنی و از موفقیتت ب ما بگی و مارو خوشحال کنی 😘😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز