2777
2789
عنوان

کالری ۱۶۰۰تاست ولی فقط ۱۲۰۰فوقش ۱۴۰۰تامصرف داره

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 53 پست
چه عالی  یک و نیم ساعت پیاده میری؟؟؟ خیلی خوبه انقدر اراده داری دکتر کفته بهتون؟

چیو دکتر گفته؟

من پیاده روی خیلی دوست دارم تو خونه هم انجام میدم کلا ورزش هامو 

مثلا دیروز ۱۶۵دقیقه پیاده روی کردم 

طناب و پروانه و دراز نشست انجام میدم

مصرف اب ۷لیوان در روز و ناشتا اب و لیمو استفاده میکنم 

مشکلم اینه خیلی دوست دارم بخورم  کسی نباشه گزارش بدیم امکان داره ول کنم🤦🏻‍♀️

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من کلا در حالت عادی همون ۱۲۰۰ ۳۰۰ تا میخورم ،الان میخام لاغر شم باشگاهم میرم ولی اصلا تکون نمیخ ...

حتی ۱۰۰ گرمم کم و زیاد نشدی،؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین من کلا در حالت عادی همون ۱۲۰۰ ۳۰۰ تا میخورم ،الان میخام لاغر شم باشگاهم میرم ولی اصلا تکون نمیخ ...

بستگی داره وزنتون چی باشه؟

خب چون در حالت عادی ۱۲۰۰تا میخورید بدن عادت کرده باید شوک بدید یعنی یه مدت زیاد بخورید بعد کم کنید کالری رو 

میتونید دو روز در هفته فست باشید 

تو رژیم به نظرم ورزش مهم تره 

من قبلا رژیم فقط با کم کردن غذا میگرفتم ولی اثر نداشت 

ورزش زودتر لاغر میکنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
حتی ۱۰۰ گرمم کم و زیاد نشدی،؟

کم وزیاد میشم مثلا یه روز نیم کیلو میرم بالا چند روز بعد نیم کیلو میام پایین، چون قبل از رژیمم همون ۱۲۰۰ رو میخوردم بدنم عادت کرده کلا پرخور نبودم از اول

چیو دکتر گفته؟ من پیاده روی خیلی دوست دارم تو خونه هم انجام میدم کلا ورزش هامو  مثلا دیروز ۱۶ ...

رژیمتونو منظورم بود

دکتر گفته.

نوشتی گزارش متوجه شدم. تو واتس اپ یا همین جا تو گروه لاغری عستی.

موفق باشی عزیزم

من برعکس شمام

اصلا ورزش دوست ندارم.

ولی تو خوردن با شما هم دردم. خیلی دوست دارم بخورم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چیو دکتر گفته؟ من پیاده روی خیلی دوست دارم تو خونه هم انجام میدم کلا ورزش هامو  مثلا دیروز ۱۶ ...

عزیزم ۱۶۵دقیقه پیاده روی خیلی زیاد نیست نهایت روزی نیم ساعت تا یک ساعت 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
رژیمتونو منظورم بود  دکتر گفته. نوشتی گزارش متوجه شدم. تو واتس اپ یا همین جا تو گروه لاغری عس ...

نه دکتر نمیرم کالری شماری میکردم خوب 

تازه یه روزه عضو تاپیک لاغری شدم 

کم وزیاد میشم مثلا یه روز نیم کیلو میرم بالا چند روز بعد نیم کیلو میام پایین، چون قبل از رژیمم همون ...

اهان

پس استپ نکردی

فک کردم استپی میخواستم بهت راه حل بگم.

با گروه رژیم بگیر.

بعدم هر روز یه مقدار ثابت نخور.

مثلا هر روز ۱۲۰۰ تا نخور

یه روز ۹۰۰ بخور

یه روز ۱۳۰۰ 

اینجوری بدنت عادت نمیکنه.

اگه دوست داری تگت کنم گروه لاغری. بخونش

نه دکتر نمیرم کالری شماری میکردم خوب  تازه یه روزه عضو تاپیک لاغری شدم

به سلامتی

موفق باشی خانم خوشگل

بستگی داره وزنتون چی باشه؟ خب چون در حالت عادی ۱۲۰۰تا میخورید بدن عادت کرده باید شوک بدید یعنی یه م ...

میترسم زیاد بخورم دیگه نتونم خودمو جمع کنم😂 خیلی شکموعم، ولی جلوی خودمو میگیرم

عزیزم ۱۶۵دقیقه پیاده روی خیلی زیاد نیست نهایت روزی نیم ساعت تا یک ساعت 

چون خیلی دوست دارم روحیه ام عوض میشه انجام ندم تنبل میشم

من بیکارم تو خونه انجام میدم بهتر از دراز کشیدنه 

هم از این اپ های پیاده روی دارم رقابتی هست سعی میکنم خودمو به اهداف برنامه برسونم 

من سرکار یا دانشگاه میرفتم از این بیشتر بود🤷🏻‍♀️

عزیزم اینقدر خواهرم از مجازی بدش میاد که خدا بدونه هم خودش هم شوهرش مجازی دوست ندارن فقط روی گوشی ها ...

چشم عزیزم

براش از صفحه اول و دوم تاپیک مانکن اسکرین بگیر بفرست

اهان  پس استپ نکردی  فک کردم استپی میخواستم بهت راه حل بگم. با گروه رژیم بگیر. بعدم هر ...

بعد میدونی چیه من باشگاه میرم یکماهه ،بعد تو این یکماه یک کیلو چاق شده بودم ،بعد یک هفته بچه هام مریض شدن نرفتم ،بعد اومدم باشگاه وزن کردم دوباره اون یک کیلو کم شده بود 😶 تو اون یک هفته هم رعایت خاصی نداشتم