2777
2789
عنوان

کالری ۱۶۰۰تاست ولی فقط ۱۲۰۰فوقش ۱۴۰۰تامصرف داره

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 53 پست
میخاد چاق بشه یا لاغر ،کالری عادی ۲۰۰۰ تاس ،من رژیمم ۱۲۰۰ یا ۱۰۰۰ میخورم

منم قبلا با ۱۲۰۰ همون کالری که مانکن برام ثبت میکرد میگرفتم هفته ای ۱تا ۱و نیم کیلو کم کردن 

تاپیک اینجا گفته ۱۶۰۰که به نظرم زیاده🤔

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
مرسی ❤️

قربونت 

۱۶۴۰ تا کالری مجازشه

باید دو روزم تو هفته ولی با فاصله مثلا یکشنبه و چهارشتبه فست بگیره

اون دو روز فقط باید ۷۰۰ تا بخوره. 

اگه کمتر از ۱۶۰۰ بخوره ممکنه زوتر لاغر شه ولی استپ میکنه و دیگه به سختی میتونه وزن کم کنه..

کالریشو با یه لیوان شیر

خرما

دوتا میوه

یه لیوان ماست

اینجو چیزا پر کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خانما زیر ۸۰۰ و اقایون زیر ۱۰۰۰ کالری آسیب میزنه

به قدو وزن ربطی نداره؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
منم قبلا با ۱۲۰۰ همون کالری که مانکن برام ثبت میکرد میگرفتم هفته ای ۱تا ۱و نیم کیلو کم کردن  ت ...

با وررزش؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

قربونت  ۱۶۴۰ تا کالری مجازشه  باید دو روزم تو هفته ولی با فاصله مثلا یکشنبه و چهارشتبه ف ...

فدات شم گلم ♥️

یعنی هرجور شده همون ۱۶۴۰تارو باید مصرف کنه ولی باغذاهای سالم؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
نه دیگه حد مجاز بزرگساله

مرسی عزیزم 🌹

فدات شم گلم ♥️ یعنی هرجور شده همون ۱۶۴۰تارو باید مصرف کنه ولی باغذاهای سالم؟

افرین دقیقا همینه😘

افرین دقیقا همینه😘

قربونت دست گلت درد نکنه عزیزم ♥️

با وررزش؟؟؟

اون تایم که ۱۲۰۰تا میخوردم اره 

الان ۱۶۰۰ تا گفتن که من تازه دو روزه شروع کردم امروزم فست بودم 

روزی میانگین ۸تا۱۰هزارتا قدم یا یک و نیم ساعت پیاده روی

۳۰۰تا طناب و دراز نشست زدم قراره بیشتر هم بشه

روزای غیر فست هم به جز پیاده روی گفتن ورزش قدرتی هم انجام بدم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

اگه دوست داره بکو بیاد تو تاپیک            مانکن های زیبا

کاربر   خزان_نارنجی

اونجا دسته جمعی رژیم داریم

اگه دوست داری تگت کنم یا خودت سرچ کن

اون تایم که ۱۲۰۰تا میخوردم اره  الان ۱۶۰۰ تا گفتن که من تازه دو روزه شروع کردم امروزم فست بودم ...

چه عالی

یک و نیم ساعت پیاده میری؟؟؟

خیلی خوبه انقدر اراده داری

دکتر کفته بهتون؟

اون تایم که ۱۲۰۰تا میخوردم اره  الان ۱۶۰۰ تا گفتن که من تازه دو روزه شروع کردم امروزم فست بودم ...

ببین من کلا در حالت عادی همون ۱۲۰۰ ۳۰۰ تا میخورم ،الان میخام لاغر شم باشگاهم میرم ولی اصلا تکون نمیخوره وزنم ،چیکار کنم ؟ از این پایین ترم نمیتونم بخورم سرم گیج میره

اگه دوست داره بکو بیاد تو تاپیک            مانکن های زیبا کاربر   ...

عزیزم اینقدر خواهرم از مجازی بدش میاد که خدا بدونه هم خودش هم شوهرش مجازی دوست ندارن فقط روی گوشی هاشون واتساپ دارن و بس خودم و تک کن ببینم چی میشه مرسی مهربون 🌹🙏