2777
2789
عنوان

با بچه دوساله میتونم مغازه بزنم؟

470 بازدید | 20 پست

دخترم ۲ سالشه شغل شوهرم ازاده و میتونیم باهم مغازه بزنیم یعنی کمکم کنه ،اما شوهرم میگه دخترمونو چیکار کنیم 

بنظرتون میشه ؟ 

عشقم دخترم 

دختر خالم با سه تا بچه نیمو نیم قدمغازه زده

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغازه چی می‌خوابم بزنین؟یعنی دونفره باهم میخواین کارکنین؟

اگه آره بچه بالاخره کوچیکه و نیاز داره بهش برسین میتونین نوبتی بعضی موقع ها به کاراش رسیدگی کنین.. 

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

چه مغازه ای

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

مام میخوایم بزنیم من امتحانی رفتم مغازه بابام وایسادم دیدم دخترم نمیمونه بی قراری میکنه همسرم گفت بزار بزرگتر شه بعدش میزنیم فعلا ۹ ۱۰ ماهه است ما وایسادیم ۳ سال و نیمه شه بزاریمش مهد

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

لباس فروشی احتمالا  لباس خونگی و تونیک

منم‌ دوسه ماهه مغازع زدم تونیک و لباس خونگی موفق باشی عزیزم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
مام میخوایم بزنیم من امتحانی رفتم مغازه بابام وایسادم دیدم دخترم نمیمونه بی قراری میکنه همسرم گفت بز ...

حالا بنظرت بچه دوساله میمونه 

دخترم نه خیلی شلوغه نه اروم 

عشقم دخترم