2789
عنوان

آرمیا بیاین😀💜

| مشاهده متن کامل بحث + 26347 بازدید | 5392 پست
😁نمد من جذب چهرشون شدم ولی اهنگاشونو خیلی دوست دارم جذب صدای وکال کوک و رپ شوگان فکز کنم اکثر آ ...

حداقل با حرفاتون ذهنیتم عوض شد واقعا خیلی بده فقط بخاطر قیافه یه هنرمند جذبش بشی نه هنرش 

❤️❤️

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
سیلام   خب اول از همه  من  هفت تاشون رو دوست دارم چون هفتاشون باهم یه چیز دیگه ...

خوب ترمز کن منم بهت برسم😁😁

منم هفتاشونو دوس دارم ولی شخصیت کوک خیلی روم تاثیر گذتشته

منم از لحاظ شخصیتی به هر کدومشون یه جور نزدیکم 

مثلا گاهی مثل شوگا ارومم

گ گاهی مثل کوک فورانی از انرژی

تو خندیدم مثل جیهوپم😂

قبلا اعتماد به تفس نداشتم الان ولی مثل خود جینم(از خودش الگو گرفتم)

ولی دوستام میگن به شخصیتت به کوک خیلی نزدیکه

😁بعد از همه اهنگاشون از جمله باتر و نا تودی خوشم میاد

بی تی اس ران هم دیدم 😐😂ولی نمیدونم چقدرشو

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ترمز کن منم بهت برسم😁😁 منم هفتاشونو دوس دارم ولی شخصیت کوک خیلی روم تاثیر گذتشته منم از ل ...

واو تو خیلی جلو تر از منی من از قدیم گروه بی تی اس رو می‌شناختیم ولی حدودا یه 4/5   ماه آرمی شدم  

و امیدوارم روز به روز پیشرفت کنن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
واو تو خیلی جلو تر از منی من از قدیم گروه بی تی اس رو می‌شناختیم ولی حدودا یه 4/5   ماه آرمی شد ...

😁😁نه بابا اینقدر جولو هم نیستم😂

منم ۱ سال و خورده ای نزدیک ۲ سال میشه

تقریبا اوایل اینکه تو سایت عضو بشم

امییدوارم😍😍تاپیکمو لایک کن جزو سر شماری بشییی😘😘

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

😁😁نه بابا اینقدر جولو هم نیستم😂 منم ۱ سال و خورده ای نزدیک ۲ سال میشه تقریبا اوایل اینکه تو سای ...

باشه لایک کردم

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
منم حدود دو ساله میشناسمشون تازه ۳ ماهه ارمیم

سلام نیو آرمی جدید خوشبختم 

همچنین😊 بایست کیه؟

بایس خاصی ندارم و هفت هاشون رو دوست دارم 

ولی از لحاظ شخصیتی جیهوپ و شوگا 

واو تو خیلی جلو تر از منی من از قدیم گروه بی تی اس رو می‌شناختیم ولی حدودا یه 4/5   ماه آرمی شد ...

من کمتر از ۳ ساله بی تی اسو میشناسم ولی ۲ ساله ارمیم

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
من کمتر از ۳ ساله بی تی اسو میشناسم ولی ۲ ساله ارمیم

واو چه اولد آرمی هستی