2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ 🙄🙄🙄🙄

هیتر نیستما به هیچ وجه من خودم عااشق صدای یاس هستم دخترعموهام ارمی فقط از قیافه هاشون میگن از تیپاشون برا همین فک میکنم اکثرا جذب چهره میشن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
😍😍خوشبختم اره دربارشون شنیدم امیدوارم منقرض شن🤕فازشون درک ناپذیره تازش تو سایت هم هستن

من خودم فمنیست نیستم اما به شخصه از مگتاوا متنفرم!جالبه که چقدرم بی تربیت و بی شخصیت و بیشعورن!فقط توهین و تمسخر و فحاشی بلدن!😐میگن مرد اگرم ازدواج کرد هیچ وظیفه ای نداره به زنش پول بده در هر شرایطی میخواد باشه!از یکیشون پرسیدم پس زنی که خونه داره و شاغل نیست حالا به دلیل عدم تحصیلات کافی یا هر دلیل دیگه ای اون چی اون حقش نیست این نفقه که میگن بگیره؟یا حتی یک زن روستایی؟هیچی نگفت!

هیتر نیستما به هیچ وجه من خودم عااشق صدای یاس هستم دخترعموهام ارمی فقط از قیافه هاشون میگن از تیپاشو ...

ببین منم آرمی هستم ولی همشون جذب قیافه و استایل نمیشن یعنی من خودم مخالفم که بخاطر قیافه طرف طرفدارش بشی من طرفدارشونم چون حس خوبی رو منتقل میکنن و حرفای انگیزشی میزنن 

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
هیتر نیستما به هیچ وجه من خودم عااشق صدای یاس هستم دخترعموهام ارمی فقط از قیافه هاشون میگن از تیپاشو ...

اره یه سریا صرفا جذب چهره  و استایل شون میشن

من با آلبوم لاو یورسلف باهاشون آشنا شدم و در اصل همین جمله لاویورسلف و فلسفه پشتش منو جذب کرد چون تو افسردگی بودم و از خودم متنفر‌. باعث شد راجع به این قضیه بیشتر تحقیق کنم و برم دنبال خودم، اهدافم و خواسته هام

هر چند الان بعد ۵_۶ سال طرفداری، دیگه دنبالشون نمیکنم و موزیک ویدیوهاشونو نمیبینم و اهنگاشونو گوش نمیدم اما تو دلم ازشون ممنونم که غیرمستقیم کمکم کردن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
سیییلام😍😍

سیلام 

خب اول از همه 

من  هفت تاشون رو دوست دارم چون هفتاشون باهم یه چیز دیگه ان 

ولی اگر بخوام بگم از لحاظ شخصیتی به  کدوماشون نزدیکم یکی شوگا و  یکی جیهوپ 

از آهنگ دینامیت خوشم میاد  

و چند قسمت بی تی اس ران دیدم

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

😁نمد

من جذب چهرشون شدم

ولی اهنگاشونو خیلی دوست دارم

جذب صدای وکال کوک و رپ شوگان

فکز کنم اکثر آرمی ها اینطورن

چون روزانخ اهنگ منتشر نمیکنن

بحث دیگه ای جز چهرشون نیست که دربارش حرف بزنین

مثلا بعد انتشار اهنگ میبیبینی همه ارمی ها حداقل تا یه هفته درباره اهنگ و ریتنر و... میحرفن

حداقلش منو اطرافیانم اینجورین

من خودم فمنیست نیستم اما به شخصه از مگتاوا متنفرم!جالبه که چقدرم بی تربیت و بی شخصیت و بیشعورن!فقط ت ...

😐جواب نداشت بده

با اینکه اینقدر بی ادب و بی فرهنگن ولی باز خودشونو جز بهترین ها میدونن😑😶چقد حرص در اوره حتی فکرشم