2777
2789
عنوان

آرمیا بیاین😀💜

| مشاهده متن کامل بحث + 26422 بازدید | 5392 پست
کلا با آیدولا مشکل دارن . خودشون یا پارتنرشون می میرن . آیو بکهیون تهیونگ . تکیون تو پی ام . پارتنر ...

اره خیلی بدم میاد اینطوری میکنن 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

این تهیونگه که فرستادم

وای من ۱۶ سالم بود  از کره ایها خوشم نمیومد ولی دوستای کیپاپرم اسم شوگا و بکهیون ی سره ورد زبونشون  بود اونموقع اکسو بیشتر رو بورس بود

اولین ویدیو ای ک از بی تی اس دیدم  مال پرمیشن دنس بود ک تو سازمان ملل خونده بودن و آرمی شدم سعی کردم دنبال شوگا و بکهیون بگردم 

بعد تصورم اینجوری بود 

خب شوگا  ب اسمش میخوره قرتی باشه پس حتما یا این پسرس  ک گوشواره انداخته (جیمین)یا این پسر مو ابیه(خود شوگا)

بکهیونم حتما همین پسرس ک روش کراشم و انقدم خوشتیپه(اولین کسی ک تو گروه دلم و برد از نظر ظاهر تهونگ بود بعد صدای جیمین بعد حرفای نامجون و....)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اقااا ۴ تا شد سه تا شیر موز یکی شیر کاکائو 🍌+🥛 🍫+🥛 @گل۸۳فروردین 

هوم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
هیییم

هوم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بچه ها من نتم رو به پایانه اگه دیدید نیستم بدونید نتم تموم شده شایدم نگیرم تا چند روز دلتنگم بشید 😂 ...

🚶🏻‍♀️

وای من ۱۶ سالم بود  از کره ایها خوشم نمیومد ولی دوستای کیپاپرم اسم شوگا و بکهیون ی سره ورد زبون ...

اخ آی گفتی منم عین تو . ۷ سال تحت تاثیردوستای کیپاپر کیدرامر اخرم کیدرامرم کردن ولی کیپاپر نه دقیقا 😂 هنوزم که هنوزه خیلیارو قاطی میکنم

وای من ۱۶ سالم بود  از کره ایها خوشم نمیومد ولی دوستای کیپاپرم اسم شوگا و بکهیون ی سره ورد زبون ...

😂😂نه من چهار سال پیش بلک پینک و میشناختم به خاطر رقصشون خیلی خوشم اومد ازشون بعد صدای رزی رو خیلی دوس داشتم دیگه الان تمام رقصاشون و بلدم😂

بعد یک سال پیش اکسوال شدم بعد یک هفته ارمی فور اور😐💜😂🥂توی اکسو هم بکهیون و خیلی دوس دارم خودااا

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

بالا بردن چی چی؟؟؟

تو کره بحث خیلی مهمی هس به اسمrating کلا تو لغت یعنیحفظ کردن ولی تو کره هر فیلمی که‌پخش میشع امار میگیرن مثلا ۱۲٪مردم دیدن . اکثرا اون فیلمای ک ایدلای کیپاپ بازی میکنننو مردم بیشتر میبینن ریتینگ ینی اون مقداری که فیلم دیده میشه

نه که با این حال ماهم اصن نمی بینیم😂😶 من انقد فیلم دیدم هربارم تصمیم میگیرم بار اخر باشه نمیشه.&nb ...

😂😂😂اره واقعا ولی خوب میتونن یکم اخر این ایدولا رو حداقل شادتر بسازن