2777
2789
عنوان

هر شب دعا میکنم....

59 بازدید | 4 پست

وقتی خدای نکرده خدای نکرده مادرم چیزیش شده باشه من استخونامم نباشه اون موقع خواهش میکنم بگید آمین و همینطور دعا کنید مادرم خوب بشه و همیشه سرحال و سلامت هر کس دعا کرد براش ایت الکرسی میخونم خواهش میکنم دعا کنید و همینطور لایک تا ایت الکرسی بخونم قربون همتون برم بخدا دلم پره خیلی الان گریه کردم مادرم مریضه

انشالله کع حالش خوب میشه و سالیان سال سایش بالاسرتون عزیزم🤲دعا میکنم براش حتما صلوات میفرستم...فکرای بد نکن خدای نکرده اتفاق نیوفته برات۰

{همه گویندبه امیدظهورش صلوات / کاش این جمعه بگویندبه تبریک حضورش صلواتگاهی چه بی گناه دلت پیر میشود/اینجاهمان دمیست که زوددیرمیشود/گاهی به رغم تشنگی عشق عاقبت/باحسرتی فقط عطشت سیر میشود/گاهی همان دو چشم که رامت نموده بود/بی رحم چون کمان کمانگیر میشود/گاهی همان گلی که به دل پروراندیش/خارش به سینه ات چه نفس گیرمیشود/گاهی نیایشت که فقط بهر وصل بود/چون نیست قسمتت به دلت تیر میشود/گاهی صدای بارش باران که دلرباست/باچترخاطراتت چه دلگیرمیشود/گاهی مسیر عشق ز پیکارعقل ودل/از تیزی وخطر چو شمشیر میشود/گاهی که منطقت ندهد پاسخی به دل/بایدنشست ودیدچهتقدیرمیشود... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا ب حق فاطمه زهرا حالش خوب میشه انشالا ۱۲۰سال عمرباعزت داشته باشن نگرانی نکن دلبر

مرسی عزیز دلم با حرفات واقعا آرامش گرفتم خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه الهی....

انشالله کع حالش خوب میشه و سالیان سال سایش بالاسرتون عزیزم🤲دعا میکنم براش حتما صلوات میفرستم...فکرا ...

ممنون عزیز دلم منم دعات میکنم انشاءالله به هر چی که از خدا میخوای برسی....