2777
2789

من واسه لیزر موهای زائد صورت در کرج میرم مطب دکتر غریبی پور با اینکه موهای صورتم نازک هستش و پوستم یکم تیره ولی خیلی خوب جواب گرفتم بخاطر دستگاه خوبی که استفاده می کنن و خیلی هم بهداشتی و تمیز بودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 8 جلسه باید بری و اینکه موهاتم بین 8 تا 10 روز شروع میکنه به ریختن ولی حتما 8 جلسه پشت سر هم ...

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم شما هنوزم کلینیک آنسه میرید جلساتتون تموم شده و جواب گرفتین !؟

ساناز جون من پریروز رفتم این جایی که گفتی واقعا تمیز بود کار اپراتورشون و همه چی خوب بود دستت درد نک ...

سلام عزیزم وقتت بخیر میخواستم بدونم هنوز برای لیزر کلینیک آنسه میری جواب گرفتی اپراتور و دستگاهشون کلا کلینیک خوبه؟منم میخواستم برم یکم دو دلم ممنون میشم راهنمایی کنی 

سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم شما هنوزم کلینیک آنسه میرید جلساتتون تموم شده و جواب گرفتین !؟

سلام عزیزم آره من رفتم تو شارژ الان خیلی راضیم الان دارم سه ماه یبار میرم دیگه بعدش سالی دو بار میشه

واقعا جواب گرفتم

سلام عزیزم وقتت بخیر میخواستم بدونم هنوز برای لیزر کلینیک آنسه میری جواب گرفتی اپراتور و دستگاهشون ک ...

سلام عزیزم آره من دارم میرم خوبه یه جلسه بازگشت مو داشتم همه میگن طبیعیه ولی در کل راضیم. اوپراتورشونم خیلی خوبه یکی بود قبلا خیلی بد بود اعصاب نداشت  ولی الان یکی اومده اسمش بهاره خیلی کارش خوبه

مرکز زیبایی گلاریس توی کرج دستگاه الکس اندیاگ المنتو داره وهیچکس هنوز این دستگاهوو نداره من 4 جلسه رفتمو الان توشارژ سه ماه هستم عالی بود
شمارش اینه09128616235

قیمت پایین لیزر نرید فقط پولتون رو دور ریختین

من عظیمیه مرکز لیزر گلاریس رفتم بادستگاه الکس المنیک کره ای وکاملا بدون درد بعد از 4 جلسه شارژ سه ماه رفتم هنوز توکرج کسی این دستگاهو نداره به همه پیشنهادش میدم09128616235