حوا۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 5973 عنوان کاپوچینو خوردم حالت تهوع گرفتم 209 بازدید | 11 پست چرا اینجوری شدم؟😮💨 1401/05/18 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sungirl_n عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3803 اوووف من یروز 5تا قهوه خوردم تاچندروز تو فضا بودم فقط حالت تهوع داشتم الان قهوه میبینم سردرد میشم برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
aeg عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 9052 اوووف من یروز 5تا قهوه خوردم تاچندروز تو فضا بودم فقط حالت تهوع داشتم الان قهوه میبینم سردرد میشم 🤣🤣🤣🤣تو روده هات حنا بندون بوده🤣🤣 مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
aeg عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 9052 یه لیوان اب یه چند قطره ابلیمو بریز بخور دراز بکش فقط مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
sungirl_n عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3803 🤣🤣🤣🤣تو روده هات حنا بندون بوده🤣🤣 یادمه اون موقه دانشجو شهر دیگه بودم همون شبش میخاستم حرکت کنم بخاطر این موضوع یه هفته دیر تر رفتمببین واقعا حالم بد بودا انگار رو زمین نبودم برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
aeg عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 9052 یادمه اون موقه دانشجو شهر دیگه بودم همون شبش میخاستم حرکت کنم بخاطر این موضوع یه هفته دیر تر رفتم ب ... میدونم منم گاهی شبا به خاطر بچهام مجبورم بیدار بمونم میخورم احساس میکنم کل وجودم سرگیجه داره مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
sungirl_n عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3803 میدونم منم گاهی شبا به خاطر بچهام مجبورم بیدار بمونم میخورم احساس میکنم کل وجودم سرگیجه داره حالا فک کن من 5تا کاپ زده بودم یه هات چاکلتم روشتفففف یادم میاد هم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
aeg عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 9052 حالا فک کن من 5تا کاپ زده بودم یه هات چاکلتم روش تفففف یادم میاد هم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم وای لعنتی چه کردی باخودت دختر 🤣 مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
مردزندگیم عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1626 عزیزم قهوه وکاپوچینو فشار بعضی هارو میندازه وپایین میاره ،بههمین خاطر حالت تهوع وسرگیجه میگیرن