raziegh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 95 عنوان حالم گرفتس☹️ 82 بازدید | 5 پست نمیدونم چرا اینروزا خیلی حالم گرفتس ☹️ تا یه فیلمی میبینم یهو میزنم زیر گریه... دست خودمم نی 😩 چیکار کنم حالم خوب شه؟! 1401/05/18 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206844 دلتنگی؟ وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
raziegh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 95 دلتنگی؟ ن 😣انگار یه بغضی تو گلومه من ادمی نبودم این شکلی باشم همیشه شاد بودم ولی این چندروز اصلا حالم خوب نی😬
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206844 ن 😣انگار یه بغضی تو گلومه من ادمی نبودم این شکلی باشم همیشه شاد بودم ولی این چندروز اصلا حالم خوب ن ... شاید زیاد تو خونه موندی یا فکرت درگیرعگاهی ادم اینطوری میش کلا بی دلیل وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
raziegh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 95 شاید زیاد تو خونه موندی یا فکرت درگیرع گاهی ادم اینطوری میش کلا بی دلیل مرسی که اومدی و باهام حرف زدی ♥️متاسفانه من با هیچکس دردودل نمیکنم چون یه تیکه بار ادم میکنن حتی خواهرم چون همیشه دردودل هاما ریختم تو خودم و هیچکس باور نمیکنه 🥺
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206844 مرسی که اومدی و باهام حرف زدی ♥️متاسفانه من با هیچکس دردودل نمیکنم چون یه تیکه بار ادم میکنن حتی خوا ... میفهمم من خودمم ادم درونگراییماگ مشکل داری بنویس ی جا و بعد پاره کنسبکت میکنهن تنها من بلکه روانشناسا اینو میگنبا خودت ی جای خلوت حرف بزن اینا همش کمک کنندس وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)