2777
2789

مامان من دوتا سزارین داشته با بیهوشی کامل...کلا به بیهوشی خیلی بده و خیلی حالش بد بود تا چندروز...پمپ درد هم سر خواهرم داشته میگه خوب بود دردم رو کم میکرد ولی بجاش خیلی خواب‌آلود بودم..و اینکه اینا برا بچه هم خوب نیس چون مورفینه

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام بابیهوشی به دنیا بیارم میگن ضررداره برا بچه🥺🥺

دکترتون باید زرنگ باشه و وقتی بیهوش شدید سریع بچه رو بدنیا بیاره که مواد بهش برسه...

الهی خیر نبینه اون دکتری که مامان من رفته بود پیشش....

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
برای چی

اینجوری داروهای بیهوشی به بچه نمیرسه...و اثرات بد براش نداره..

از پمپ درد راضي بودم

ولي بي حسي بودم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بیهوشی بودم فقط موقع ب هوش اومدن درد داشتم پمپ درد هم نداشتم.ماشالله دخترمم هیچ مشکلی نداره سه سالش هس اندازه بچه ده ساله عاقل و فهمیده هس.

حالا واسه دومی هرکاری میکنم بیمارستان قبول نمیکنه بیهوشم کنن میگن فقط بی حسی