2777
2789
عنوان

سن ازدواج ...

94 بازدید | 11 پست

حاضرین توی ۲۰ سالگی به جای تفریح های مجردی و شیطنت های دخترانه ازدواج کنید و خانواده شوهر یه پسر مزخرف و تحمل کنید و 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

خیر

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من می ترسم هنوز زوده به نظرم ...

من خودم ۲۸ سالگی رو مناسب می بینم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

اینکه تو بیست سالگی ازدواج کنم با یه پسر و خانوادشم مزخرف باشه خب قطعا نه 

ولی اینکه ۲۰ سالگی با کسی که دوستش دارم و پایمه ازدواج کنم آره چرا که نه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
بستگی داره اگه موقعیتش خوب باشه چه اشکالی داره من خودم ۲۰سالگی ازدواج کردم

نارادت نیستی ..نمی تونی هر لباسی بخوای بپوشی من هنوز دوست پسر ندارم و شیطنت نکردم ..

می خوام تازه طعم آزادی رو بچشم 

اینکه تو بیست سالگی ازدواج کنم با یه پسر و خانوادشم مزخرف باشه خب قطعا نه  ولی اینکه ۲۰ سالگی ...

من دلم جای یوی دیگه گیره اگر اون بیاد که من اگر ۱۵ سالمم باشه جواب می دم اما شک دارم حالش خیلی بده 

چه سوال عجیبی 😐😐 . اصلا شما بگو 40 سالگی ، کی حاضره با یه پسر مزخرف ازدواج کنه ؟ ولی داشتن یه همراه و همسر خوب قضیش فرق میکنه . اگه هر دو طرف به اندازه کافی عاقل باشن  به نظرم 20 سالگی سن مناسبیه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من دلم جای یوی دیگه گیره اگر اون بیاد که من اگر ۱۵ سالمم باشه جواب می دم اما شک دارم حالش خیلی بده&n ...

انشاءالله هرچی خیرو صلاحته برات پیش بیاد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏