2777
2789
عنوان

مجرد ها بیان

152 بازدید | 15 پست

مجرد ها تا به حال شده برای مجردیتون بجنگید و نخواید متاهل بشید؟؟! و تاثیری هم داشته باشه؟!مامان من قبول کرد که مجرد بمونم ولی حالا که دیده قضیه جدی شده میگه نه ولی من بمیرمم مجردیمو از دست نمیدم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اگه دوسه سال پیشم بود به هیچ عنوان فکر متاهلی نبودم به هزارتا کار فکرمیکردم اما دانشجو که شدم همه چیز برام عوض شد و حتی ناراحتم که باکسی نیستم 

ولی برای ازدواج هنوزم حس میکنم زوده ولی اگرادم مناسب پیدا کنم چراکه نه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

والا اگه دوسه سال پیشم بود به هیچ عنوان فکر متاهلی نبودم به هزارتا کار فکرمیکردم اما دانشجو که شدم ه ...

بااین حال یکی بود خاستگاری کرد و ده بار مستقیم و غیرمستقیم بهم گفتن وخانوادم خیلی مایل بودن اما من از پسره خوشم نمی اومد حس میکنم یه کم درحقش بد کردم اونم هی میگفتن بهم فکرکنم بهش ینی که بله بدم دیگه که منم خیلی تندخویانه ردش کردم دیگه راجبش حرفی نزدن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون