2777
2789
عنوان

ازدواج کنم ؟

132 بازدید | 9 پست

توی سن ۲۰ سالگی کار عاقلانه ای است ؟

خاستگار من از یک خانواده متوسط و وضع مالی معمولی از این زندگی یایی که باید همه چیزو از صفر شروع کرد .

خانواده داماد خشکی مقدس ....

البته پدرم دیشب چند ساعت از خوبی های پسر 

ه که توی این دوره زمونه کم پیدا می شه حرف زد ......

البته دل من جای یکی دیگست که محاله به ازدواج ختم شه 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

اينجور ك شما گفتي بزور ميخواي خودتو قانع كني برا ازدواج كه نه درست نيست اين مدل ازدواج كردن و زوده برات

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمی خوام ازدواج کنم واقعا حوصله خانواده های سنتی ایرانی رو ندارم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

اگه خشکه مذهب منظورت اینه نتونی تنها تا سر کوچه بری انتخاب نکن تمام

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

دوست دارم آزاد باشم و ......جوانی کنم .

می خوام توی دانشگاه جلف باشم شیطنت کنم 

اگه خشکه مذهب منظورت اینه نتونی تنها تا سر کوچه بری انتخاب نکن تمام

آدم های خوبین اما خیلی باحجاب و سنتی ...

نه اون طور که شما می گین نه