2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 54 پست
نه اصلا درد ندارم  هیچجا

اگر درد به اون شدت نداري تبخال و زيگيل نيست 

يا اگر باشه استخر رفتيد يا تبخال لب يكدومتون داشتيد حين معاشقه مبتلا شدي يا دستت رو خيلي ساده و بي حواس از لبت جايي از بدنت ماليدي يا همسرا جايي دسته گل آب ميگيرن نه مستقيم همسرت رو. بگم 

راههاي انتقالش ايناست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مآله من سفید شده روی باسنمه اونا رو چیکار کنم خودش میره  من اصلا باردارم نبودم ...

ببین یکی از راه های درمانی اینه ک فرستادم برات خواهر منم بعد از زایمان اینجور شده بود ولی با این خیلی خیلی خیلی پوستش بهتر شد

ببخشید عزیزم شما درمان شدین؟ مشکلتون چی بود ؟ من یک هفته پیش دوتا دونه قرمز داخل واژنم بود گفتم یک هفته صبر کنم ببینم چی میشه که دیدم نرفته الان باز دیدم اون طرف واژنم باز دونه قرمز زده 😭😭😫😫 خیلی استرس دارم میشه بگین دکترتون چی گفت 

ببخشید عزیزم شما درمان شدین؟ مشکلتون چی بود ؟ من یک هفته پیش دوتا دونه قرمز داخل واژنم بود گفتم یک ه ...

سلام عزیزم من فقط ویروسشو داشتم و ضایعه بیرونی اصلا نداشتم من واکسنشو زدم و دارو تقویتی خوردم همین 

اگر درگیر این بیماری شدی حتما به این شماره که پایین میزارم پیام بده.

ایشون درمانگر طب بوعلی هستن 

بصورت قطعی بیماریhpvرو درمان میکنن

اول هم از درون بدن پاکسازی میکنن 

من خودم داشتم دوسال لیزر میکردم و فایده نداشت.

اما فقط ۶ ماه از داروهای گیاهی ابن سینا که بهم داده بودن استفاده کردم و نتیجه آزمایش شگفت انگیز بود ویروس از بدنم پاک شده بود و این بهترین خبر توی کل عمرم بود🤩

امیدوارم شمام بتونید از شر این ویروس نکبت خلاص بشید 

0923 294 2043

فقط بهشون پیام بدید روبیکا تلگرام و..