2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی به این هاله ها اعتماد میکنید؟؟من با اینکخ کلی منتظر بودم...تا خط پایینی پررنگ نمیشد بلافاصله مینداختم سطل اشغال..دیگ حوصله هاله ماله دیدن نداشتم...😑اخرین بارم بعد ده روز‌ک زدم...دو خط پرررررررنگگگگگگ عین خط اول درعرض چند ثتنیه افتاد

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

کاش از نزدیک مینداختی عکس🧐

مثبت میبینم من😃 مبارکههههه💃🎊

{همه گویندبه امیدظهورش صلوات / کاش این جمعه بگویندبه تبریک حضورش صلواتگاهی چه بی گناه دلت پیر میشود/اینجاهمان دمیست که زوددیرمیشود/گاهی به رغم تشنگی عشق عاقبت/باحسرتی فقط عطشت سیر میشود/گاهی همان دو چشم که رامت نموده بود/بی رحم چون کمان کمانگیر میشود/گاهی همان گلی که به دل پروراندیش/خارش به سینه ات چه نفس گیرمیشود/گاهی نیایشت که فقط بهر وصل بود/چون نیست قسمتت به دلت تیر میشود/گاهی صدای بارش باران که دلرباست/باچترخاطراتت چه دلگیرمیشود/گاهی مسیر عشق ز پیکارعقل ودل/از تیزی وخطر چو شمشیر میشود/گاهی که منطقت ندهد پاسخی به دل/بایدنشست ودیدچهتقدیرمیشود... 
یعنی ممظورت اینه ک سه خط دیده میش؟ ممکنه خطا باشه؟ 

عزیزم اگر یک خط پر رنگ با یک خط کمرنگ میبینید بعد یک دقیقه یعنی مثبته

اما اگر بک خط پر رنگ فقط دیده میشه منفیه

و اگر بیشتر از یک دقیقه باشه درصد خطا بالاس

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=