2777
2789

من یه مدت اینطوری بودم  گفت از استرس .رفتم آزمایش دادم تیرویید بود

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپش داشتی یا لرزش قلب ؟

قلبم یهو میلرزید انگار تو گلوم لرزش حس میکردم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نمی‌دونم دقیقا چه حالتی منظورتونه. 

ولی اگر منظورت اون حالت هست که انگار دل آدم می‌ریزه یا می افته از جایی یا انگار استرس ناگهانی وارد میشه یک لحظه 

من اینجوری بودم یه مدت فهمیدم آریتمی قلب دارم و دریچه ها مشکل داره و فشارم بالا بود و ضربان هم خیلی  بالا بود. 

ان شاء الله مال شما هیچی نیست ولی اگر تازگی نرفتی برو چک بشی از این نظر 

نمی‌دونم دقیقا چه حالتی منظورتونه.   ولی اگر منظورت اون حالت هست که انگار دل آدم می‌ریزه ...

سلام عزیزم

چی شد دچار تپش قلب شدی؟ 

حس میکنم دارم سکته میکنم چون جا کن میشه قلبم عین لحظه ای که حمله قلبی میاد سراغ ادم

سلام عزیزم چی شد دچار تپش قلب شدی؟  حس میکنم دارم سکته میکنم چون جا کن میشه قلبم عین لحظه ای ...

من چیزی که خودم متوجه شدم و حالم بد شد از 17 سالگی اینا  

ولی کلا مسئله قلب من مادرزادی هست که باعث شده این مشکلات به وجود بیاد. 

اتفاق خاصی نیفتاد یه مدت خونمون طبقه بالا بدون آسانسور بود هر بار که بالا میرفتم حالم بد میشد 

تو ورزش مدرسه همینطور ولی خودم احتمال نمی‌دادم مشکلی باشه 

دیگه چند بار بخاطر سردرد میرفتم درمانگاه هر  دکتری منو می دید می‌گفت ضربان خیلی بالاس برو متخصص چک کنه

. از قبل اون یکسال قبلش میدونستم که یکی از دریچه ها یکم افتادگی داره  ولی گفتن مهم نیست.

دیگه این شد که رفتم متخصص و فهمیدم مشکلی که داشتم بیشتر شده و ضربان نابه‌جا و اینا به وجود آورده

من چیزی که خودم متوجه شدم و حالم بد شد از 17 سالگی اینا   ولی کلا مسئله قلب من مادرزادی هست که ...

یعنی تو بیشتر دچار تپش قلبی؟ 

قلبتو تو اینه میبینی ک میتپه یا تکون میخوره؟

یعنی تو بیشتر دچار تپش قلبی؟  قلبتو تو اینه میبینی ک میتپه یا تکون میخوره؟

من هم اون حالتها رو دارم هم تپش قلب. 

تپش قلبم دایمی هست و این حالت افتادن دل و لرزش و اینا موقتی. 

آره 

من وقتی نشستم یا خوابیدم اینقدر شدید میزنه که از رو لباس هم پیداست و مشخصه 

. گاهی که شدید تر باشه  خودم لرزش کل بدنم رو با هر ضربان حس میکنم حتی تا توی چشمم هم ضربان رو حس میکنم. 

من هم اون حالتها رو دارم هم تپش قلب.   تپش قلبم دایمی هست و این حالت افتادن دل و لرزش و ا ...

وای منم تقریبا مثل توام

و دکترم گفت خوب نشی و کنترل نکنی خودتو حمله قلبی میکنی

تو هم حالت سکته یا حمله تا بهت دست داده؟

دستم روی قسمت های پایینی شکم هم که باشه به طور واضحی دستم هم تکون  میخوره.   اگر نزدیک ق ...

منم دایم تپیدن قلبم رو میبینم

توی حموم جا به جا میشه سینم تو ایینه که میبینم

من ضربه به قلبم میزنم تا تکونش کم بشه

وای منم تقریبا مثل توام و دکترم گفت خوب نشی و کنترل نکنی خودتو حمله قلبی میکنی تو هم حالت سکته یا ...

ضربان شما روی چنده معمولا ؟

فشار چی ؟

دکتر من گفت کنترل نشه منجر به نارسایی قلب میشه.   

این که درد خیلی شدید داشته باشم یا  از حال برم نه   

ولی یکبار که حالم خیلی بد شد چند روز بعدش و نوار قلب گرفتم. برای یک متخصص فرستادم از طریق دوستم به دوستم گفته بود آزمایش آنزیم های قلب بدم چون نوار قلب اون موقع چیزای خوبی نشون نداد بعد یه هفته که دوباره رفتم نوار گرفتم باز نرمال تر شدن بود فقط ضربان بالا بود و ضربان نا به جا

آزمایش هم رفتم خداروشکر خوب بود .

بعد اون تست ورزش هم دکترم گرفت  اونم خوب بود 

کلا اون حالتی که پیش میاد زیر زانوهایم خالی میشه  فقط عرق میکنم  و تپش قلب خیلی شدید. تنگی نفس  گاهی سرگیجه دارم

منم دایم تپیدن قلبم رو میبینم توی حموم جا به جا میشه سینم تو ایینه که میبینم من ضربه به قلبم میزنم ...

من دیگه زیاد به حرکت‌ها دقت نمیکنم. چون خود دیدن اینها باعث استرسه 

شما نوار قلب گرفتن از شما ؟ 

اگر داری بفرست با مال خودم مقایسه کنم 

ضربان شما روی چنده معمولا ؟ فشار چی ؟ دکتر من گفت کنترل نشه منجر به نارسایی قلب میشه.   ...

تست انزیم برا حمله قلبیه

منم مشکوک شدم که حمله دادم یا نه

توام ممکن بوده حمله خفیف بوده

منم تپشم گاهی به ۱۹۰ میرسه

که میفتم و قلبمو محکم میگیرم و کمک میخوام