2821
2789
عنوان

کله مانکن

1573 بازدید | 7 پست

من خودم کله مانکنمو ۴۵۰ خریدم از یه خانومی تو دیوار سالم بود و‌ مشکلی نداشت ولی چون رشته ارایشگریمو ادامه ندادم گذاشتم برای فروش کلا دوبار استفاده کردم یه خانومی اومد گفت ۳۰۰ میخوام منم چون به پول احتیاج داشتم فروختم کله مانکن موهای ۸۰ سانتی و سالمه فقط تنها عیبش اینه یکم خشکه که تموم کله مانکنا همینن و تهش باید ۸ میلون پول بدی موی طبیعی انسان بخری که کمتر گره بخوره این خانم بعد پنج روز زنگ زده میگه خشکه گره میخوره من میخوام پس بدم..اخه مگه میشه...این همه روز بردی خونه..بعد اومدی دیدی قبول کردی..هی پیام میده و اعصابمو خورد میکنه منم نمیتونم وقتی پنج روز دستشه پس بگیرم..میگه شستم معلوم نیست چه بلایی سرش اورده...من اشتباه میگم؟؟؟؟

نه جوابش رو نده

حرفش ب جایی نمیرسه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره منم همین و میگم ادمای گذا گشنه این میترسم بیان دم خونمون اعصاب خوردی درست کنن

اگه چیزی گف بگو میرم شکایت میکنم جوابشم نده دیگه

بگو برو بفروش رفتی استفاده هاتو کردی خرابش کردی حالا میخای پس بدی

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
اگه چیزی گف بگو میرم شکایت میکنم جوابشم نده دیگه بگو برو بفروش رفتی استفاده هاتو کردی خرابش کردی حا ...

همه حق و به من میدن دیگه درسته؟چون این خانوم اومد دید بررسی کرد برد خونه من که کلاه برداری سرش نکردم که بترسم..همون وسیله ارایش فروشیا مله مانکن بگیری بعد ی ساعتم پس نمیگیرن