2777
2789
عنوان

این پول حلاله؟

416 بازدید | 21 پست

بچه ها من چند ساله مشاوره کنکور میدم زیادم نیس درحد سالی چار پنج تا دانش اموز اما احساس میکنم پولش خیر و برکت نداره حالا نمیدونم من حساس شدم یا کلا اینقدر کمه حس نمیشه و اینجوری دیده میشه نظر شما چیه اصلا مشاوره کنکور شغل درستیه خودم دیگ حسم بد شده ولی دانش اموز دارم نمیتونم ردشون کنم گناه دارن😫

شغل درستیه و حلاله،دزدی نمیکنی که

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نمی دونم 

ولی تو سعی کن خدمات خوبی بهشون ارائه کنی و واقعا مایه بزاری

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

ببین من نمیدونم ادم باید به خودش زجوع کنه که چقدر وقت و انرژی میذاره

دوست منم دانش اموز داره در حد سالی ۴-۵ تا از هرکدوم ماهی حدودا یه تومن میگیره ولی وقت نمیذاره همون برنامه های سال های پیش دستکاری میکنه میده بهشون یا مولا امروز باید برنامه بده طرف زنگ میزنه برنامم چی شد اینم میگه فعلا دو ساعت فیزیک بخون تا بهت برسونم

من واقعا قبول ندارم کار و پولشو ولی خودش میکه من نه تبلیغ میکنم نه اصرار میکنم خودشون میان پس اجباری در کار نیست و پولم حلاله ناراضی باشن خودشون میرن

شما هم به خودت رجوع کن ببین چقدر وقت و انرژی میذاری و چقدر سررشته داری از اینکار

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اگه علمش را داری و تعهد داری در مورد وظیفه ات ،خب حلال است

دانش اموزام ازم خیلی راضین ولی خودم حسم بده چون میدونم ایندش هیچی نیس ولی میترسم ناامید شن بهشون نمیگم و حس دورویی دارم ولی خب بگمم فایده نداره چیزی عوض نمیشه چون اینده همه چی تو ایران بده الان

نمی دونم  ولی تو سعی کن خدمات خوبی بهشون ارائه کنی و واقعا مایه بزاری

اونو ک خیلی میذارم اینقدر ک بعضی وقتا خسته میشم شایدم دلم نمیخواد ادامه بدم کار اسونی نیس 

دانش اموزام ازم خیلی راضین ولی خودم حسم بده چون میدونم ایندش هیچی نیس ولی میترسم ناامید شن بهشون نمی ...

آینده همه چیز بد نیست ، اونها اگه خوب تلاش کنن و شما بتونی در مسیر درست هدایتشون کنی ، تلاشتون به ثمر مینشینه

دانش اموزام ازم خیلی راضین ولی خودم حسم بده چون میدونم ایندش هیچی نیس ولی میترسم ناامید شن بهشون نمی ...

نه اشکال نداره وقتی واقعا براشون مایه بذاری پولت حلاله

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
ببین من نمیدونم ادم باید به خودش زجوع کنه که چقدر وقت و انرژی میذاره دوست منم دانش اموز داره در حد ...

یک میلیووووون از هرکدوممم😳😳😳😳😳من خیلی بگیرم ۳۰۰ پس همینه پولم برکت نداره🤣🤣🤣