2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

2077 بازدید | 52 پست

سلام .. لطفا کمکم کنید خیلی دلم گرفته خیلی دلم پره،،، کارم همش گریس .. بچه ی کوچیک دارم همش شیر حرص میدم بهش... خواهرشوهرم خیلی عذابم میده .. چندوقت پیش من و بچم مریض شدیم پدرو مادرش اومدن دیدن من بچه هاشو فرستاد خودش نیومد من خیلی دلخور شدم دوباره بعداز چندروز من رفتم جلو خونه ی پدرشوهرم اون تو خونه بود فقط فهمید من جلوی درم اما اصلا نیومد بگه چیکار داری بیا تو ... خیلی سوختم از اینکارش به مادرشوهرم گلایه کردم طرف دخترشو گرفت .. از اون روز اصلا دیگه ب من محل نمیده هرجا میبینه روشو میکنه اونور میره.. من خیلی میسوزم و گریه میکنم .. خیلییی ازشون سر هستم هم از لحاظ مالی هم کلاس هم قیافه همههه جوره ولی اون خودشو برای من گرفته و خیلییی بی تفاوت نشون میده خودشو

تعداد رای : 22
نظرسنجی
۱
15
68%
۱
7
31%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم شما خیلی حساسی 

هم خودتو داری اذیت می‌کنی هم خواعرشوعرت 

عزیزم خب نیومده که نیومده دم در !!!!چرا رفتی به مادرشوعرت گفتی ،،،چقد پرتوقعی ،،،،

خونه مادرشوعرت بوده اون وظیفش بوده بهت تعارف کنه!!!!!

به خواعرشوعرت چه ؟؟؟که بدو بدو بیاد دم در ؟؟؟

آخه اینا مساعلی نیست که بخواد شیرت رو خشک کنه ،،،،

تو هم بی تفاوت باش 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

به ....که خودش رو گرفته    

خدایی اینا دیگه گریه وحرص نداره

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

از هر نظر که بالاتر باشید مطمئنا از لحاظ عزت نفس خیلی باید رو خودتون کار کنید وقتی محلتون نمیزارن چرا اینقدر پیگیرید!! قبل از اینکه روشون رو برگردونن شما روتون رو برگردونید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بنظرم میبینه تو زیاد اهمیت میدی و بدت میاد از کاراش این بدتر می‌کنه 

وقتی میبینی همچنین کاری می‌کنه بهش اصلا اهمیت نده تو جمع ك بودین اصلا انگار ن انگار ک اون هست با بقیه بگو بخند اصلا خونش نرو خونه مادر شوهرت تا میری محلش نده باهاش حرف نزن 

توقعت و نسبت به بقیه کم کن توام بی اهمیت باش چه حوصله ای داری الکی حرص میخوری

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

گزینه سوم😐

دختر خوب چرا این خواهرشوهر اینقد واست مهم شده به قول خودت که ازش سری پس چه کمبودی تو خودت دیدی که با رفتارهای اون اینقد حرص میخوری و گریه میکنی!!!  کسی که بی دلیل ازت دوری میکنه خب معلومه خودش متوجه هست ازت پایین تره که نمیخواد جلو چشمش باشی و دائم خودشو با تو مقایسه کنه🤷🏻‍♀️

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ