2789
عنوان

نظرتون

43 بازدید | 7 پست

من و یکی از دوستام یک ساله باهم دوستیم تو این یک سال بعد از پدر و مادرم اون نزدیک ترین فرد به من بود منم نزدیک ترین فرد به اون بودم از دو تا خواهر خیلی صمیمی تر بودیم شدیداً هم اهل پیام و ایناست طوری که به جز من یه نفر دیگه هم صمیمی هست البته نه به اندازه من یک هفته بهش پیام نداده بود ازش دلخور شده بود 

طی این یک سال منم هر روز یا زنگ زدم یا پیام دادم 

درسته من زنگ می زدم ولی بیشتر اون صحبت می کرد 

الان یک هفته است زنگ نزدم بهش اونم خبری ازش نشد اگه تا ۱ ماه دیگه ام همین طور زنگ نزد و پیام نداد چی واکنشی نشون بدم 

به نظرتون خودم زنگ بزنم همین چند روزه اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ نزنم اگه زنگ نزد ؟  حالا اومدی تا ۱ ماه دیگه زنگ نزد چه کار کنم ؟

هیچ وقتی خودش زنگ نمیزنه یعنی نمیخواد باهات حرف بزنه لابد خودمم دوستم اینطوری از اون ده باری ک بهش زنگیدم خودش دریغ از ی زنگ ک بزنه خبر بگیره حتی پیامم نمیده منم دیگه کاری نکردم

هیچ وقتی خودش زنگ نمیزنه یعنی نمیخواد باهات حرف بزنه لابد خودمم دوستم اینطوری از اون ده باری ک بهش ز ...

آخه بعد از اینکه زنک می زنم اون بیشتر از من حرف می زنم حتی یه موقع قطع بخوام بکنم میگه کجا می خواهی بری حالا 

از یه طرف سخته چون خیلی صمیمی بودیم 

از طرفی بهتره دیگه زنگ نزنم پیامک ندم اگه هم  خودش زنگ نزد فراموشش میکنم

هیچ وقتی خودش زنگ نمیزنه یعنی نمیخواد باهات حرف بزنه لابد خودمم دوستم اینطوری از اون ده باری ک بهش ز ...

کاری نکردی یعنی ارتباطاتون قطع شدخیلی باهم صمیمی بودید ؟

کاری نکردی یعنی ارتباطاتون قطع شدخیلی باهم صمیمی بودید ؟

قطع کامل ک ن چون به هر حال دوسال دیگ تو ی مدرسه هستیم منظورم مجازیه خیلی کم باهام میحرفیم مگه کاری چیزی داشته باشیم بعدم اون خودش یکم از این درونگراس منم همینطور ولی کمتر از اون براهمین خسته کنندس