2821
2789
عنوان

پیام بدم بهش؟

195 بازدید | 13 پست

این آقا خودش خیلی پیگیر بود مدام پیام میداد مدام خبر می‌گرفت الان چند روزه خیلی بی تفاوته هر دقیقه تو واتساپ آنلاینه دریغ از یه پیام خودم پیامش دادم اصلا سین نکرد فک میکنم همون‌جوری گرف پاک کرد منو چون امروز راجب ی موضوعی باهاش حرف زدم اون پیام هنوز تیک آبی نخورده بود هر دقیقه هم آنلاینه ولی پیام نمی‌ده بنظرتون بپرسم دلیل کارشو یان؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردا اکثرا همینجور هسن😑😑

همه تاپیک ها شده همی موضوع ها.... 

درکت میکنم. 

دلیلش بپرس، ولی هوا برش داشته 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

مردا اکثرا همینجور هسن😑😑 همه تاپیک ها شده همی موضوع ها....  درکت میکنم.  دلیلش بپرس، ...

چجوری بپرسم نپره بهم آخه اون اصلا پیگیر نیست چند روزه یهو نگه اویزونی

چجوری بپرسم نپره بهم آخه اون اصلا پیگیر نیست چند روزه یهو نگه اویزونی

منم مشکل تو دارم دقیق. از دیشب سرد شده... 

میپرسم جواب درستی نمیده میگه سرد نشدم. 

بپرس بگو عزیزم چیزی شده؟ 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

به نظر من بهش نگو

مثلا تو بهش بگی چرا سرد شدی یا چرا اینجوری شدی و اونجوری شدی بیشتر خودش رو میگره و بی تفاوت میشه بهت 

چند بار خودت بهش زنگ بزن و بهش پیام بده 

یا مثلا با لحن عاطفی البته نه جوری که شخصیتت له بشه بهش بگو چرا مثل گذشته نیستی ، چیزی  ناراحتت کرده ، من کار بدی انجام دادم  که باعث ناراحتیت بشه ، اگه خوب نشد و مثل قبل نشد به  نظر من نزار شخصیتت له بشه و ارزشت از بین بره

موندن در رابطه ای که ارزش آدم رو از بین ببره خیلی بده

کاش یکی باشه ک فقط درد اینارو کشف کنه

نمیدونم چشونه. اقد حالم بده من، همش گریه میکنم