2777
2789
عنوان

از ساعت ده تو اشپزخونم

311 بازدید | 16 پست

زرشک پلو بامرغ درست کردم کلی زحمت کشیدم بااینکه مریضم  اخرش سر پنج دقیقه خورده شد .... واقعا زندگی مزخرفه و سخته .... خستم شد از این شرایط روزانه تکراری ...ما ادمها چرا محکومیم ب کار و سختی ..... اوف 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

حالا نیاید بگید ۴ ساعت برای مرغ زیاده ‌‌‌‌کارای خونه رو هم کردم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آشپزخونه رفتی دیگه در اومدن از اونجا موند دست خدا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

زندگی همینه دیگ یک ماه کار میکنی حقوق ک میاد در عرض ی هفته تمومه شایدم کمتر تموم میشه 🥲

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

ان شالله همیشه باشند عزیزانی که براشون بری آشپزخونه و غذای گرم بپزی 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ان شالله همیشه باشند عزیزانی که براشون بری آشپزخونه و غذای گرم بپزی 💚🍃

آمین.... 

حالا نیاید بگید ۴ ساعت برای مرغ زیاده ‌‌‌‌کارای خونه رو هم کردم

وقتی بیمار هستی میتونی با یه نیمرو شکم اعضای خانواده رو سیر کنی .. تمیزی رو هم موکول میکردی به بعد از بهبودی .‌ 

زندگی به اندازه ی کافی سخت هست ..خودمون سخت ترش نکنیم ❤️

کلا عادت ما ایرانیا همینه خواهر🙁😂

ی غذارو چندساعت وقت میزاریم میپزیم تو ۵ دقیقه میخوریمش 😐ولی خارجیا ی غذای ساده رو آروم آروم میخورن تا از طعمش بیشتر لذت ببرن😑

{همه گویندبه امیدظهورش صلوات / کاش این جمعه بگویندبه تبریک حضورش صلواتگاهی چه بی گناه دلت پیر میشود/اینجاهمان دمیست که زوددیرمیشود/گاهی به رغم تشنگی عشق عاقبت/باحسرتی فقط عطشت سیر میشود/گاهی همان دو چشم که رامت نموده بود/بی رحم چون کمان کمانگیر میشود/گاهی همان گلی که به دل پروراندیش/خارش به سینه ات چه نفس گیرمیشود/گاهی نیایشت که فقط بهر وصل بود/چون نیست قسمتت به دلت تیر میشود/گاهی صدای بارش باران که دلرباست/باچترخاطراتت چه دلگیرمیشود/گاهی مسیر عشق ز پیکارعقل ودل/از تیزی وخطر چو شمشیر میشود/گاهی که منطقت ندهد پاسخی به دل/بایدنشست ودیدچهتقدیرمیشود... 
دیدتو باید عوض کنی بعضیا عاشق همین کارای تکرارین

هر روز شکایت نمیکنم شاید برای این خستگی تو تنم موند که همسرم نیومد نهار

سه ماه تموم از طراحی و اجرای یک پروژه طول کشید توی گرما و بارداری

درامدش توی همین تعطیلات خرج شد 

بشینم گریه کنم ؟!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
وقتی بیمار هستی میتونی با یه نیمرو شکم اعضای خانواده رو سیر کنی .. تمیزی رو هم موکول میکردی به بعد ا ...

من ۴ ماه مریضم گلم .... یماه اول که همش نیمرو و چیزای الکی بود دیدم دارن سوتغذیه میگیرن   مجبور شدم اشپزی کنم  الان ماههاست هرروز منتظرم خوب شم خدابزرگه

سه ماه تموم از طراحی و اجرای یک پروژه طول کشید توی گرما و بارداری درامدش توی همین تعطیلات خرج شد&nb ...

میفهمم چی میگی اما میگم ما ادمها چرا همه چیمون سخته