2777
2789

پدرم یه ۳ و ۴ ماهی هس که ورم معده داره خودش هی نفوذ بد میزنه میگه من هیچی نمیتونم بخورم اگرم بخورم هی حالم بهم میخوره بد هی چرت و پرت در مورد مردن بدتر از منم تا یه چیزش میشه فکر میکنه دور از جونش یه اتفاقی میخواد بیفته براش

منم دیروز به شوخی و خنده بهش گفتم بابا این حرفا رو نزن که حوصله چای گردوندن تو مراسمت ندارم 

چیکار کنم بعضی وقتا خودم هم دلم شور میزنه میگن از هرچی بترسی سرت میاد سر مامان بزرگم هم استرس داشتم هی میگفتم خدای نکرده بمیره بعد مرد 

انشالله که پدرت صحیح و سالم باشه و سالیان سال سایه ش بالا سرت باشه...اما اگه دوراز جونش بعد از ۱۲۰ سال طوری شد وظیفه تو نیست چایی بگردونی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

مرگ ک دست خداست. واسه هممون هم هست. دیر یا زود. انشالله پدرشمام حالشون خوب میشه. خیلی بهش فکر نکن. هرجیو بهش فکر کنی اتفاق میوفته

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

ان شاءالله خداوند سایه پدر و مادرت رو سالیان سال بالای سرت نگهداره.....

آخی...... یاد باباییم افتادم..... 😞😞😞🖤🖤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
2804
چرا رفت  از اول بد غذا بود الان با این ورم قوز بالا قوز شده خوردن غذا اصلا چیز درست و حسابی نم ...

خب پس سالمه الحمدلله چیز خطرناکی نیست 

نگران نباش 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

اسی جون

بیفت به پاش راضیش کن بره آندوسکپی با بی هوشی یا بدون بی هوشی

مشکلات معده زود تشخیص داده بشه ۱۰۰ درصد خوب میشه

زود اقدام کنید

من یه تایپک یا عنوان درمان میکروب معده و... دارم همه صفحاتشو بخون هم درمانها هم اصلاح تغذیه و... مطالب خوبی داره

نگرانم نباش ان شاءالله خوب میشه 

مطالبو کامل خوندی سوال داشتی با کمال میل در خدمتم

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد

این کارو بکنه خوب میشه منو دعا کنید. ی لیوان آب خنک ی قاشق عسل خوب یدونه لیموترش تازه بچکونید توش. هم بزنه. بحالت نشسته جرعه جرعه چندبار درست کنه بخوره. سری هم به طب سنتی خوب بزنید. عالیه 

2805
اسی جون بیفت به پاش راضیش کن بره آندوسکپی با بی هوشی یا بدون بی هوشی مشکلات معده زود تشخیص داده بش ...

ببخشید در مورد التهاب روده هم اطلاعات دارید؟

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

خدانکنه ‌ من بعضی وقتا میشینم فک‌میکنم پدرم مرده بعد همینجور اشک میریزم . کابوس وحشتناکیه خدا سر هیچکس نیاره 🥺🥺

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
2801