2789
عنوان

حساسیت سینه

64 بازدید | 4 پست

طبیعیه که من دو هفته قبل پریود(روزای ۲۵ ۶ سیکلم) حساسیت نوک سینه گرفتم الان(۳۰ سیکل)حدود یه هفته قبل پریودم حساسیت نوک سینه هام خیلی کمتر شده،طبیعیه؟

اره طبیعیه

منم قبل از پریودی همین جور میشم

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
اره طبیعیه منم قبل از پریودی همین جور میشم

خود حساسیتو اره،اما طبیعیه که زودتر از پریود شدن حساسیت سینه خیلی کمتر شه؟اخه اصولا تا روز پریود طول میکشه بعد من روز ۲۵ ۶ سیکل حساسیت سینه شدم الان روز۳۰سیکل خیلی کمتر شده،درحدیک تا خودم فشار نیارم حساسیت نشون نمیده.طبیعیه؟سیکلم ۳۷ ۸ روزست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود حساسیتو اره،اما طبیعیه که زودتر از پریود شدن حساسیت سینه خیلی کمتر شه؟اخه اصولا تا روز پریود طول ...

فک کنم  طبیعی باشه 

چون من خودم از چند روز قبل از پریودی حساسیت دارم بعد که پریود میشم حساسیتش از بین میره

شاید تو نزدیک پریودی که میرسی کم کم از حساسیتت کمتر میشه تا پریود که شدی از کامل میره

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)