2777
2789
من خودم نه شوهر دختر عمم گویا این مشکل داشت بله باردار شدن من نپرسیدم چجوری  ولی بعد دو س سال ...

من باردار شدم ولی سقط شد دکتر گفت به خاطر همین نطفه ضعیف بود و سقط شده 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا باردار میشی عزیزم اصلا نگران نباش خدا پردو میده درمونم میده  چند وقته اقدامی؟

من خیلی زود ازدواج کردم پنج سال از پانزده سالگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول بچه میخواستی ؟  عزیزم اصلا غصه نخور درست میشه دیدم تو اطرافیان و دوستام ک این مشکل داشت ...

بله از اول هیچ پیشگیری نداشتم من خودم همه آزمایشات لازم انجام دادم سالم بودم همسرم همه چیزش خوب فقط کم تحرکی داره که امروز قراره سونوی واریکوسل هم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم، شوهر من چهاردرصد اسپرم سالم داشت، تغذیه اس رو تغییر داد، رسید به 80درصد 

یه پیاز متوسط ریز خورد کنید اگر از بوی روغن زیتون بدشون نمی یاد با روغن زیتون تفت بدید ودوتا تخم مرغ محلی براش نیم رو کنید، اگر گرده نخل نر هم بتونید تهیه کنید وبریزید روش که عالیه،

تخم مرغ رو با گوشت وخرما هم تو جیره غذایی شون بذارید. 

اب هویج زرد روزی یک یا چند لیوان بخورن

نخود آب و سوپ گندم یا حلیم گوشت وگندم بخورن

من چند سال پیش این کارا رو انجام دادم دقیق یادم نیست، نسخه آیت الله ضیایی رو تو آپارات سرچ کنید

سلام عزیزم، شوهر من چهاردرصد اسپرم سالم داشت، تغذیه اس رو تغییر داد، رسید به 80درصد  یه پیاز م ...

ممنونم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40