دوستان لطفا بهم کمک کنیدباشوهرم دعوا کردم وبه شدتکتکم زده هم من ودوتا پسر کوچیکمو الان خونه پدرم هستم میخوام مدرک داشته باشم از جای زخمای بدنم فقط مدرک اینبار بخاطر بچه هاممیرم ولی دفه دیگه تمومش میکنم میشه در مورد پزشکی قانونی کمکم کنید
میری شکایت کنی خودشون میفرستن قانونی معاینه میکنه دکتر بررسی میکنه اگه واقعی باشه میتونی راحت تر اقدام کنی
🧨✨ خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
یه دکتر خانمه میگه کبودیاتو نشون بده و زخماتو.خیلی عم همشون مهربونند.اونا را ثبت میکنند .بچه هاتم اگ ...
جاشون مونده بعد میپرسن چطوری زد چون ساعت چها شب مارو سوار ماشین کرد توماشین فقط تو سرم زد بعد مارو برد یه برهوت پرسگ از ماشین پیاده شد یه چوب آورد از ترسم دوتا پسرمو آوردم بغلم هذکاری کرد پیاده نشدم توماشین منو بچه هاموبا چوب زد
این مدارک خیلی مهمه داشتن و اینکه ثابت کنی لیاقت حضانت بچه ها را نداره.ولی اگه خواستی طلاق بگیری حتما حتما وکیل بگیر تا بتونه تموم حق و حقوقتم بگیره.منم یه زمانی میخواستم جدا بشم با نامه پزشکی قانونی وکیلم میگفت شوهرت نمیتونه حضانت دخترتو بگیره چون دست بزن داره.ولی خب من جدا نشدم اومد و تعهد داد محضری.