2777
2789
عنوان

پزشکی قانونی

567 بازدید | 18 پست

دوستان لطفا بهم کمک کنیدباشوهرم دعوا کردم وبه شدتکتکم زده هم من ودوتا پسر کوچیکمو الان خونه پدرم هستم میخوام مدرک داشته باشم از جای زخمای بدنم فقط مدرک اینبار بخاطر بچه هاممیرم ولی دفه دیگه تمومش میکنم میشه در مورد پزشکی قانونی کمکم کنید

میری شکایت کنی خودشون می‌فرستن قانونی معاینه می‌کنه دکتر بررسی می‌کنه اگه واقعی باشه میتونی راحت تر اقدام کنی

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میری شکایت کنی خودشون می‌فرستن قانونی معاینه می‌کنه دکتر بررسی می‌کنه اگه واقعی باشه میتونی راحت تر ...

شوهرم نمیفهمه که نمیخوان اینبار هیچ اقدامی بکنم بخاطر بچه هام

برو کلانتری یه شکایت نامه تنظیم میکنند واست بعد با اون نامه میری پزشکی قانونی و اونجا نامه بهت میدن.اگه بخوای شوهرت متوجه نشه فعلا همین نامه را نگه دار.اما اگه میخوای شکایتت برسه دستش بازم باید بری کلانتری.

برو کلانتری یه شکایت نامه تنظیم میکنند واست بعد با اون نامه میری پزشکی قانونی و اونجا نامه بهت میدن. ...

مرسی عزیزم فقط میخام مدرک داشته باشم ویکی هم چطور معاینه میکنم من این اتفاق شنبه عصر برام افتاد وبخاطر تعطیلاتشکستکی، سرم زیاد معلوم نمیشه زخماژ رو دستام دارن خوبمیشن ولی ران پهلو پشتم خیلی کبودیای بزرگی داره چطوری معاینه میکنن واینکه بچه هامم زد چهار ساله و شش ساله هستن

مرسی عزیزم فقط میخام مدرک داشته باشم ویکی هم چطور معاینه میکنم من این اتفاق شنبه عصر برام افتاد وبخا ...

یه دکتر خانمه میگه کبودیاتو نشون بده و زخماتو.خیلی عم همشون مهربونند.اونا را ثبت میکنند .بچه هاتم اگه جاشون مونده ببر عزیزم.

یه دکتر خانمه میگه کبودیاتو نشون بده و زخماتو.خیلی عم همشون مهربونند.اونا را ثبت میکنند .بچه هاتم اگ ...

جاشون مونده بعد میپرسن چطوری زد چون ساعت چها شب مارو سوار ماشین کرد توماشین فقط تو سرم زد بعد مارو برد یه برهوت پرسگ از ماشین پیاده شد یه چوب آورد از ترسم دوتا پسرمو آوردم بغلم هذکاری کرد پیاده نشدم توماشین منو بچه هاموبا چوب زد

جاشون مونده بعد میپرسن چطوری زد چون ساعت چها شب مارو سوار ماشین کرد توماشین فقط تو سرم زد بعد مارو ب ...

آره عزیزم اینا را کامل واسش توضیح بده.بچه هاتم ببر با خودت. ببخشید چقدر عوضیه.خدا خودش کمکتون کنه.🌹

آره عزیزم اینا را کامل واسش توضیح بده.بچه هاتم ببر با خودت. ببخشید چقدر عوضیه.خدا خودش کمکتون کنه.🌹

خیلی عوضیه بخاطر لچه هام اینبار شکایت نمیکنم فقط، مدرک دفه دیگه تموم میکنم داگاه بچه هاموبه اون میده بنظرتون با اینکه اینطوری عوضیه

من تازه وارد نی نی سایت شدم میشه افراد بیشتری روصدا کنید کسای که تجربه دارن کمکم کنن

خیلی عوضیه بخاطر لچه هام اینبار شکایت نمیکنم فقط، مدرک دفه دیگه تموم میکنم داگاه بچه هاموبه اون میده ...

این مدارک خیلی مهمه داشتن و اینکه ثابت کنی لیاقت حضانت بچه ها را نداره.ولی اگه خواستی طلاق بگیری حتما حتما وکیل بگیر تا بتونه تموم حق و حقوقتم بگیره.منم یه زمانی میخواستم جدا بشم با نامه پزشکی قانونی وکیلم میگفت شوهرت نمیتونه حضانت دخترتو بگیره چون دست بزن داره.ولی خب من جدا نشدم اومد و تعهد داد محضری.