2777
2789

غمگین ترین نیس 

من باهاش خاطره بد دارم

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها پست اخرمو داخل تاپیکم بخونید ج بدین لطفا

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱

بنظر من که آهنگ گوش نده روحو روانتو میخوره من یک مدت که گوش میدادم خیلی حال روحیم خراب بود وخیلی زود عصبی میشدم گذاشتمش کنار خیلی حالم بهتر شد این تجربه شخصیم بود بازم خودت میدونی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
بنظر من که آهنگ گوش نده روحو روانتو میخوره من یک مدت که گوش میدادم خیلی حال روحیم خراب بود وخیلی زود ...

آهنگ کلا نه ولی من خودم غمگین گوش میکردم همیشه افسرده و خسته ی مدت شاد گوش کردم معنی زندگی رو بفهمیدم

🎀

آهنگ کلا نه ولی من خودم غمگین گوش میکردم همیشه افسرده و خسته ی مدت شاد گوش کردم معنی زندگی رو لغمیدم ...

بعضی آهنگ های شاد رو شنیدی برعکسش کنند حرفای شیطان پرستانه هست بزن تپ نت من خیلی ترسیدم اونارو هم گوش نمیدم بیشتر سخنرانی گوش میدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …