2777
2789

حالش خوب بود بعد از ظهر یهو بی حال شد و یکم تب کرد بردمش دکتر استامینوفن و چند تا داروی سرفه و سرماخوردگی داد بهش شب بیدار شدم استامینوفن رو بهش دادم ساعت سه و نیم خابم برد الان یهو دیدم داره تو تب میسوزه رون پاش داغه دارم پاشویش میکنم ولی هزیون میگه نمیدونم چیکار کنم تا حالا انقد تب مقاوم نداشته با شربت یا پاشویه درست میشد الان اثر نمیکنه هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما با تب سنج اندازه بگیر.. اگه تب داشت دارو بده.. با دست معلوم نمیشه

داره میسوطه بدنش تو خاب خورد بهم متوجه شدم در این حد داغه دارو اخرین بار سه و نیم خورده فک نکنم بتونم زودتر از ۴ ساعت شربت استامینوفن رو تکرار کنم

داره میسوطه بدنش تو خاب خورد بهم متوجه شدم در این حد داغه دارو اخرین بار سه و نیم خورده فک نکنم بتون ...

یا پاشویه کن. یا شربت پروفن بده ولی شربت پروفن باید حتما شکمش پر باشه.. شکم خالی بده خونریزی معده میاره... یا هم شیاف بزن 

شیاف زود عمل میکنه و زودم اثرش میره

۵ سالشه شیاف ندارم

تن شویه شکن پس.. اول کم کم لباساشو کم کن دمای خونه رو خنک کن بعد دیدی داغه با دستمال و آب ولرم کل بدنش نمدار کن.. دکتر میگه حتما با تب سنج اندازه بگیرین چون بعضی وقتا بدن داغه ولی تب نداری ولی گاهی سرده آدم تب داره

.

تن شویه شکن پس.. اول کم کم لباساشو کم کن دمای خونه رو خنک کن بعد دیدی داغه با دستمال و آب ولرم کل بد ...

ممنونم همینکارارو کردم الان بهتره ولی زیر بغلش و اون اطراف هنوز کمی داغه

ممنونم همینکارارو کردم الان بهتره ولی زیر بغلش و اون اطراف هنوز کمی داغه

مگه تب سنج نداری.. دماش. برسه 37 درجه کافیه لازم نیس زیاد سردش کنی... ولی حالا ما نمیدونیم دماش چنده شاید پایین اومده.