2777
2789
عنوان

چطوری😐

67 بازدید | 4 پست

چطوری تو دانشگاه دوست پیدا کنم؟ من امسال تازه میرم دانشگاه اصلا با محیطش آشنایی ندارم ی ادم خیلی خیلی درونگرام که بزور حرف میزنم 

چجوری با ینفر دوست بشم چجور شروع کنم؟

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤

یادش به خیریاروزاول دانشگاه خودم افتادم،منم درونگرام ولی دوست پیداکردن برام خیلی راحته،تومحوطه ازیه دخترپرسیدم رشتش چیه که هم رشته خودم بودنشستیم حرف زدیم یکیم اومدروبه رو ماپرسیدساعت چنده بعدبهش گفتم شمام حسابداری هستی گفت آره،گفتم پس بیاپیش مابشین دیگه ازاونجاشدیم یه اکیپ سه نفره😄به همین راحتی

سلام برکسانی که معنی عشق رامیدانند،امامحبوبی ندارند...
یادش به خیریاروزاول دانشگاه خودم افتادم،منم درونگرام ولی دوست پیداکردن برام خیلی راحته،تومحوطه ازیه ...

خوشبحالت

من همش میترسم تو دانشگاه گم بشم چون خیلی بزرگه حتی دیشب خواب دیدم گم شدم😐🥲😂

استرس دارممم میترسم تنها بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت من همش میترسم تو دانشگاه گم بشم چون خیلی بزرگه حتی دیشب خواب دیدم گم شدم😐🥲😂 استرس دارم ...

نه باباعزیزم مگه الکیه😄طبیعیه اولش یکم سردرگم باشی ولی دوروزکه بری هم دوست پیدامیکنی هم بقیه چیزامیاددستت،اصلانگران نباش ازهرلحظش لذت ببرکه بعداخاطره میشه

سلام برکسانی که معنی عشق رامیدانند،امامحبوبی ندارند...
نه باباعزیزم مگه الکیه😄طبیعیه اولش یکم سردرگم باشی ولی دوروزکه بری هم دوست پیدامیکنی هم بقیه چیزامی ...

اهوم باشه🥲😂 مرسیی❤