2777
2789
عنوان

پيشگويى

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 84 پست

مادر بزرگ من تعریف میکنه وقتی جوون بوده یه فالگیر مییاد کوچه شون به مادر بزرگ من میگه تو حامله ای بچت هم پسره روز جمعه به دنیا مییاد و یه خال هم روی پاش داره قسم میخوره هر چه گفته بود همون شد روز جمعه به دنیا اومد و یک خال هم داشت. در حالیکه مادر بزرگم میگه خودم هنوز نمیدونستم باردارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقادی ندارم 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
تو ي مشكل داري اگر زود تر لرشر نگيري حس ميكنم بد بشه برات برو دكتر و جلو مريضيتو بگير ونزار زمين بند ...

عزیزم میشه جواب منم بدی بگی ک من با عشقم ازدواج میکنم یا نه؟اگر میکنم کی؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
میشه منم بگی این شبا دارم از استرس سکته میکنم قضیه دانشگام چیمیشه اخرقبول میشم شهریور؟ 

اي بابا دختر خوب انقد مشلات تو زندگي هست ك قبولي تو دانشگاه چيزي نيس برو ي صنعت ياد لگير قبول ميشي اما سر كار نميتوني بري تو ابن رشته اي ك علاقه داري

هیچکس نمیتونه پیشگویی کنه مگر اینکه در بالاترین عوالم  باشه که تو اون عالم فرشته ها و .. هستن و تو این عالم خیلی انسان های پاک  هستن و........... و یه سری موارد دیگه من بیشتر بلد نیستم و مطالعه ندارم 

از نظر من مراجعه به پیشگو و فالگیر اینا کار درستی نیست ولی همیشه قبل خواب یه آیت الکرسی یه حمدی چیزی بخونی خوبه و من تازگیا یکی دوبار این کار و کردم و خیلی به آدم آرامش میده و آدم حداقل خواب بد اینا یا نمی‌بینه و یا کم میبینه حالا من چرا از خواب حرف زدم چون بعضی از خواب ها از آینده حرف میزنن البته بعضی هاشون فقط نه همشون و اینکه من خودم چندین بار تجربه کردم و آخرین باری که قرار بود نتیجه یه آزمونم بیاد و اصلا امید نداشتم و میگفتم قبول نمیشم و تو خوابم دیدم که قبول شدم ولی گفتم که امکان نداره و بد زدم اینا و .. یکم که گذشت نتایج اومده بود و قبول شده بودم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

تو ي مشكل داري اگر زود تر لرشر نگيري حس ميكنم بد بشه برات برو دكتر و جلو مريضيتو بگير ونزار زمين بند ...

میشه شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده ام رو حدس بزنی لطفا 🌷

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕