2777
2789

بیخودی با بچه کوچو از این کارها نکن، انرژیت رو بذار برای بچه، هم خودت هلاک‌میشی هم هیچ کاری درست پیش نمیره، هم بچه ات گناه داره، از ۲-۳ ماه دیگه خونه ات بمب خورده میشه خودبه خود

... و من به تو ایمان دارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ب خودت سخت نگیر

بیشتراز حد توانت از خودت کار نکش 

اول بفکر غذا باش یوقت سرت گرم کار نشه غذا رو بیخیال شی.

از اتاق شروع کن 

بعد سالن 

بعد آشپزخونه وآخرش سرویس بهداشتی

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

من همیشه از کمدا شروع میکنم بعد از تمام شدن میرم سراغ اتاقها وقتی همه جا تمام شد پرده ها رو میشورم و ملافه ها رو بعدش  سالن و آخر سر آشپزخونه(کابینتها رو روز به روز تمیز کن که اذیت نشی) 

یواش یواش کار کن 

از من به شما نصیحت خودتون نکشید من سالی دو بار خونه تکونی میکردم افتخارم تمیزی شیشه هام بود برق میزدن نتیجش چی شد تو این سن از شدت درد مفاصل و التهاب انگشتام حتی نمیتونم در بطری اب باز کنم چه برسه به تمیز کاری خودتون هلاک نکنید نهایت کارگر بگیر وقت نمیکنی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
منم میخوام شروع کنم از فردا تمیزکنم منم بچه کوچیک دارم میخوای باهم شروع کنیم ؟هر روز بگیم کجا رو مرت ...

اره حتما 

چجوری بهم بگیم

من امروز شروع کردم نصف ظرفامو شستم نصفشونم مونده برافردا من هرچی تواشپزخونه باشه میشوم جز وسایل برقی