2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم غیر انتفاعی بره ولی امسال دستمون تنگ بود نتونستم عذاب وجدان دارم 

چرا عذاب وجدان داری؟مگه همه غیر انتفاعی میرن الان بچه شما جا مونده؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
کاش می‌تونستم میزاشتم تمام دور و بریام گذاشتن غیر انتفاعی ولی دیگه چاره نیس

چرا چشم و هم چشمی آخه! ببین من دبیر هستم،بچه ها و خانواده های زرنگ دوره ابتدایی و متوسطه اول را دولتی میرن،بعد تمام پول و سرمایه شون را صرف بهترین مدارس متوسطه دوم و بهترین کلاس ها برای بچه هاشون میکنند و موفق هم هستند .پس غصه نخور

چرا چشم و هم چشمی آخه! ببین من دبیر هستم،بچه ها و خانواده های زرنگ دوره ابتدایی و متوسطه اول را دولت ...

مممنون عزیزم انشالله دلت شاد باشه دلم آروم گرفت

ببخشید کلاس اینا بزارم دوره ابتدایی رو؟

کلاس ریاضی یا زبان اینا 

ببین به نظر من از همون اول خودت پا به پاش ریاضی را بخون و باهاش کار کن ،چون بفرستیش کلاس دیگه مجبور میشی تا آخر براش معلم بگیری یا کلاس بفرستیش.اما اگر خودت بلد باشی خیلی خیلی به نفعت هست،کاری که من خودم در مورد پسرم کردم و واقعا راضی بودم.

در مورد کلاس زبان هم معمولا از کلاس چهارم به بعد میفرستند.ولی الان مثل اینکه قرار شده دروس عمومی مثل زبان از کنکور حذف بشه.بعدم زبان دوره اول دبیرستان فوق العاده آسون هست خودت یکم وقت بذاری باهاش کار کنی عالی یاد میگیره