2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

109 بازدید | 9 پست

عذاب وجدان گرفتم ولی واقعا من مقصرم؟؟

من کمی مشکل تنفسی دارم توگرماوسرمای شدید وفعالیت شدید راحت نیستم وتپش قلب میگیرم حالا همسرم میخواست امسالم بره کربلا قرارشد باهم بریم.

خواهرشوهرم زنگ زده بهم میگه خواستین برین مامان وبابام رو ببرین من چیزی نگفتم ولی تودلم خیلی ناراحت شدم حالت دستوری داره کلا حرف زدنش.‌.

مادروپدرشوهرم خیلی ماهن ولی مادرشوهرم بیماری داره روزی چندین قرص میخوره ،تحت درمان  حتی فیزیوتراپی میره  حالا منی که خودم مشکل دارم چه جوری قبول مسئولیت کنم؟؟

مادرشوهرم به خاطر مشکلش اصلا نمیتونه چیزسنگین بلند کنه چه جوری میخواد یه کوله پشتی حداقل برای خودش بیاره من خیلی دوسش دارم‌‌

امروز بهم گفت اگه رفتین منم میام من بهش سربسته گفتم که باشه ولی بهش گفتم خاله جان دوروزپیاده روی، هواگرمه،من خودم تاحالا نرفتم، شلوغ.ولی حس میکنم قانع نشده..

بچه ها تصمیم گرفتم اگه اینطور شد خودم دیگه نرم..نه ازسرلجبازی ولی واقعا نمیتونم،مادرشوهرم حساس میدونم اگه اونجا رفتیم‌میگه ماسکت رودرنیار هرچیزی نخور یا من نمیخوام کسی جزخودم وشوهرم ازمشکلم باخبربشه..

عروس بدی نیستم باورکنید ولی مادرشوهرم روزی چندین بار مشکلش اوت میکنه وباید بلافاصله استراحت کنه ودارومصرف کنه چه طور خواهرشوهرم بدون ملاحظه حرف میزنه؟

به خواهرشوهرم خیلی سربسته گفتم که مامان نمیتونه بیاد سختشه بهتره باماشین بره گفت اتفاقا میتونه..

من تازه عروسشون شدم نمیخوام کدورت پیش بیاد..اخلاق خواهرشوهرم هم متاسفانه یه جوری که اگه باهات بدشد دیگه کارت تموم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حق داری  موضع شوهرت چیه ؟  بچه ننه س ؟ یا به حرف توئه ؟ درک میکنه ؟

شوهرم بچه آخری..ازاواونا نیست که هرچی بگن قبول کنه ولی میدونم نمیتونه نه بگه..یعنی روش نمیشه.‌

خواهرش رفت بهش گفت برو کارای مامان وبابا روبکن که ببریشون همینطور دستوری.‌‌‌..شوهرمنم زد به شوخی که شوهرش باید اجازه بده وازاین حرفا وکاری نکرد

نه حق داری الکی عذاب وجدان نگیر کربلا خیلی شلوغه ادم سالمش خسته میشه چه برسه کسی ک پیر باشه

خب چه طورمتوجهشون کنم؟؟

شوهرم تاالان چیزی نگفته..نمیخوام من پیش بکشم موضوع رو..

ولی بااینکه بچه ننه نیست میدونم اگه بقیه اصرارکنن قبول میکنه..ولی من اون موقع دیگه نمیرم..نه ازسرلجبازی ..ولی شوهرم‌حواسش به چندنفرباشه؟

خب چه طورمتوجهشون کنم؟؟ شوهرم تاالان چیزی نگفته..نمیخوام من پیش بکشم موضوع رو.. ولی بااینکه بچه نن ...

ب نظرم خیلی اروم و کاملا لحن دوستانه برای شوهرت بگو که برات سخته این مسئولیتو قبول کنی بعدم شوهرت هم به خواهرش هم مادرش خیلی منطقی و دوستانه بگه تو این سفر هم خودشون اذیت میشن هم شما بعد کرونا هم میتونی بهونه کنی بگو استراحت نمیشه کرد سختی راه زیاده به خواهرشم بگه لازم نیس ب شما بگه برای سفر با کی برید خودتون تصمیم میگیرین 

ب نظرم خیلی اروم و کاملا لحن دوستانه برای شوهرت بگو که برات سخته این مسئولیتو قبول کنی بعدم شوهرت هم ...

دقیقا نمیدونم چه طور برای شوهرم بگم..

شوهرم همیشه لحظه آخر تصمیم میگیره میدونم میگه تا اون موقع خدابزرگه..

خواهرشوهرم کلا اخلاق خاصی داره اومده توگروهی که کل فامیلاهستن به شوهرم گفته..اونم بنده خدا چی میتونسته بگه

دقیقا نمیدونم چه طور برای شوهرم بگم.. شوهرم همیشه لحظه آخر تصمیم میگیره میدونم میگه تا اون موقع خدا ...

وای چ پررو😯 ن ب نظرم زیر بار نرو پس فردا خدایی نکرده چیزی شه میگه تقصیر شماست! ب نظرم تا همین لحظه اخری ک میگی یواش یواش رو ذهنش کار کن تاببینی چی میشه

وای چ پررو😯 ن ب نظرم زیر بار نرو پس فردا خدایی نکرده چیزی شه میگه تقصیر شماست! ب نظرم تا همین لحظه ...

دخرخوبی ولی متاستفانه رک وبی پروا حرف میزنه..

مثلا تودوران عقد به من می‌گفت کی برامون بچه میارین درحالی که ما اصلا کاری نکردیم..ومن خیلی بهم برخورد.. یا شب عروسی به من پیام میداد چه خبر عملیاتتون انجام شد؟

یا کلا دستورای دیگه درحالی که فقط دوسال ازمن بزرگتره..ولی خوبیهاش بیشترازایناست ولی رک حرف زدنش اعصاب آدم روداغون میکنه