2777
2789
عنوان

کمک پسر پنج سالم از همه چی میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 34 پست

پسر منم ۴سال و ۲ماهشه همینجوریه ولی نه به این شدت

مثلا شهربازی سوار چیزای خیلی مسخره میشه و اگه یه هم هیجانی باشه سوار نمیشه یا میره با گریه میاد بیرون

تو استخر میره

دریا تا حالا نرفته هنوز

ولی دخترداییم ۵ماه ازش بزرگتره از نرده های نماز خونه پارک تا بالای بالاش میرفت ولی پسر من نه.

خیلی محتاطه.

آره شبا زیاد کارتون میبینه

بهتره کلا قطع کنی مخصوصا شب 

نذار کسی پیشش بمونه تنها شاید با حرفاش میترسوننش و اینکه مشاور هم برو نگرانی خیلی شاید مشکل جدی باشه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه باید تو این سن بخنده بازی کنه اینکه از همچی بترسه طبیعی نیست

بازی میکنه روابط عمومی خیلییییییی قوی داره بازی دنبال بازی ماشین بازی دوچرخه سواری میکنه ولی از اون چیزا میترسه

نه اصلا کارتون ترسناک نمیبینه، به خدا نترسوندمش نمیدونم چرا اینجوری میکنه دلمم براش میسوزه

ربطی به ترسناک بوده و نبودن کارتون نداره اثراتی که می‌ذاره برای اون فرق داره با ما 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
آره شبا زیاد کارتون میبینه

چه کارتونی میبینه؟

بازی هایی که میکنه کلیپا و‌مارتونایی که میبینه اثر گذاره

جلوش حرفای در مورد اتفاقات بد نزنید شاید داره بازی میکنه ولی حواسش به شماس. 

من خودم محتاطم به نظرم یه کم تقصیر منه که پسرم اینجور شده دارم رو خودم‌کار میکنم

پسر منم ۴سال و ۲ماهشه همینجوریه ولی نه به این شدت مثلا شهربازی سوار چیزای خیلی مسخره میشه و اگه یه ...

آفرین همین حالت ها رو داره هم سن و سالش خیلی بدون ترس هستن این انگار خیلی محتاط خیلی زبون داره و مودب طوریکه هر جا میریم عاشقش میشن بازی های آروم میکنه و حتی نسبت به دخترا آروم تر هست

آفرین همین حالت ها رو داره هم سن و سالش خیلی بدون ترس هستن این انگار خیلی محتاط خیلی زبون داره و مود ...

خودت محتاط نیسی؟ یه ذره فک‌کن؟ خودت یا پدرش

تا بچه میخواسته یه خطر کنه بش نگفتید نکن خطرناکه.نپر پات میشکنه ندو میفتی و .......

اینا خیلی مهمه. پسر من که دو سالش بود میرفتیم حیاط آب بازی خیس میشد بعد تا من میدیدم یه نسیم‌کوچیکم میاد (چون آدم خیس با یه نسیم سردش میشه) بش میگفتم بدو بریم تو . و یه سال هم یه تیکه از حیاط رو یه گونی بزرگ زده بودیم که سایه بون‌ماشین باشه باد شدید که میومد این تکون میخورد صدای بدی میداد این دو تا باعث شد مه الان شدید از باد میترسه تا برگ درختا یواش تکون میخوره میدوه تو خونه

در کل خیلی محتاطه

خودت محتاط نیسی؟ یه ذره فک‌کن؟ خودت یا پدرش تا بچه میخواسته یه خطر کنه بش نگفتید نکن خطرناکه.نپر پا ...

پدرش داره این رفتارو، هی میگه نیوفتی نکن الان یه چیزی میشه، ولی برای پارک دو ساله تقریبا اینجوری شده