2777
2789
عنوان

پشبمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 36 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من نميخوام الان جدت بشم موقعبيتشو ندازم 

چرا چه موقعیتی؟

من دلم میخواد جدا شم بچه هم ندارم ۱سال و نیمه عروسی کردم.دلسرد شدم خوشم نمیاد ریختشو ببینم ۲ بار رفتم خررررر شدم برگشتم الان نمیدونم چیکار کنم😢😢

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
زیاده خواهی ؟ چته ؟ یه مثال بزن 

مثلا من  دلم مبخواد شاغل بشم اون تعصب داره تو عروس فلاني هستي زن مني  پولت كمه  ك ميخواي بري شاغل بشي  من تو خانواده تحصيل كرده بزرگ شدم تربيتم  رو مستقل بودنه 

مثلا رفيق بازه من تو خانواده فرهنگي بزرگ شدم ك  دوست رفبق خوبه اما اولويت خانواده اس 

مثلا من فعلا بچه نميخوام فعلا امادگي بزرگ كردن و تربيت ي بچه رو ندارم اما اون اصلا به اين چيز قك نميكنه چون پول داره پس بزرگ كردن بچه راحته فقط خريد پوشك و شير خشك 

و اختلافات ديگه....

منم خیلی موافقم 

ما اختلاف فرهنگی شدید داشتیم 

همیشه تو ذهنم دوست داشتم یه پدر شوهر مادرشوهر فرهنگی و فهمیده داشته باشم ولی حیف 

پول خیلی چیز ها برطرف میکنه چاله چوله ها رو میپوشونه که اونم برا خودشون دارن برا بقیه نه

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.
مثلا من  دلم مبخواد شاغل بشم اون تعصب داره تو عروس فلاني هستي زن مني  پولت كمه  ك ميخ ...

اینا که تو همه زندگیا هست چه ربطی به اختلاف طبقاتی داره 

مشکلی که دلیل طلاق باشه نداری 

یکم رو خودت کار کن 

خوب با تجربه الانت اگه بخای بگی مهمترین چیز تو انتخاب چیه چی میگی؟

تفاهممممممممممم 

از نظر فرهنگي بايد تو يك سو باشيد 

زن حتما بايد مستقل باشه اگه ديد اشتباه راه برگشت داشته باشه 

اینا که تو همه زندگیا هست چه ربطی به اختلاف طبقاتی داره  مشکلی که دلیل طلاق باشه نداری  ...

چرا عزيزم همش تفاوت فرهنگي 

مثلا  تو فرهنگ خانواده اون بايد بعد ازدواج زود بچه دار بشن 

اما تو فرهنگ خانواده ما ن 

مثلا زن تو فرهنگ خانواده اونا نبايد شاغل باشه 

اما تو فرهنگ خانواده ما ن بايد مستقل باشه 

و خيلي ختلافات ديگه 

به نظر من همه چی دوره. اگه پول باشه خانواده شوهرت عقده ای نیستن که دخالت کنند اگه پول باشه همه چیزخو ...

برا ما پول هست خيليم هست اما بار ربط نداره دخالت هستش

چرا عزيزم همش تفاوت فرهنگي  مثلا  تو فرهنگ خانواده اون بايد بعد ازدواج زود بچه دار بشن&nb ...

عزیزم فرهنگ اونا خیلی درست تر از فرهنگ شماست 

فرهنگ اونا زنونه و ایرانی فرهنگ شما مردونه و اروپایی شما تفکراتی داری که قدر زندگی سالم و خوبتو نمیدونی نفست از جای گرم در میاد گیر مرد بد نیفتادی هنوز البته خدا نکنه دور از جون