2777
2789
عنوان

ویروس معده😐😫😣

4940 بازدید | 26 پست

سلام خوشملا

کیا این ویروس معده رو گرفتن؟ همین که ببخشید اسهال استفراغ داره و معده درد.🤔😞

تجربه ای دارین که به بهبود مریض کمک کنه؟ 💚

سرم زدیم ولی دارم از بدن درد هلاک میشممممم🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چای جوشیده تیره بخور کته ماست بخور خیلی ویروس بدی بود منم گرفتم😖

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

خیلی بده من اصلا خوب نشدم هر یه مدت می‌ریزم بهم

دقیقا منم ۲ماه پیش گرفتم اول گفت دکتر اسهال خونی عفونی گرفتی دارو خوردم بعد چند هفته دارو هارو ول کردم ۲باره شروع شد ۲باره رفتم گفت الان سندروم روده تحریک پذیر گرفتی دارو داد الان خداروشکر خوبم فقط باید بعضی از غذا هارو نخورم

علائمش چیاس من دل و رودم ریخته بهم فقط چندین روزه

من اینجوری بود:

سردرد، اسهال، استفراغ در حدی که آب هم می خوردم بالا میاوردم، حتی ببخشید چیزایی بالا میاوردم که اصلا نخورده بودم😐 با معده درد وحشتناک و بدن درد و بیحالی. 

خواهرم هم ویروس رو گرفته. اون اسهال نداشت ولی بیشتر استفراغ می کرد

مادرم هم گرفته، اون سردرد داشت و استفراغ

همه مون افتادیم😞

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸