من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا دروغ بگم آره شده ولی ن اینجوری شده مثلن ی شخصی ببینم ی فکرای پلیدی درموردش ازسرم رد بشه همون موقع میگم خدایا ببخش و استغفرالله میگم چون واقعا اینو باور،دارم اگ اشتباهی کسی قضاوت کنی همون بلا سرت میاد
نمیشه با قضاوت نمیکنم از بعضی مسایل طفره رفت.البته فضولی کردن و سرک کشیدن تو کار مردم بسیار زشت و اشتباهه اما وقتی این رفتار به جامعه و دیگران آسیب میزنه نمیشه سکوت کرد
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من یبار برام جا سوال بود چجوری بقیه ناخواسته باردار میشن. تو سایت به یکی گفتم لابد مراقب نبودی به حد کافی. اونوق بعد چند ماه خودم ناخواسته باردار شدم... اونم با دو روش جلوگیری