2777
2789
عنوان

آخر نفهمیدم دوستم داره یا نه؟؟؟؟؟

665 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱۰ ساله ازدواج کردم یک دختر سه ونیم ساله دارم و الان سه ماهه باردارم، شوهرم اصلا بهم توجه نداره بااینکه باردارم هر چی کار کنم هر کارم بشه اصلا عین خیالش نیست رابطه جنسی پابرجاست اگه حالم بد باشه هم بگم چیزی نمیگه،همین امروز با اینکه حالم زیاد روبراه نیست از صبح بخاطر اون و بچه ام رفتیم بیرون الان اومدیم الان که دست و صورت بچه رو شستم گریه کرد اونم هر چی به دهنش رسید گفت بچه ساکت نمی شد گریه میکردگفت تو گه میخوری صورت بچه ی خواب رو میشوری احمق و ...گفتم من از صبح بخاطر شما اومدم بیرون خودمو کشوندم گفت گه خوردی میخاسته باسنت رو بذاری خونه خیلی دلم شکست تو اتاق نشستم کلی گریه کردم بعد این همه سال اصلا نمیدونم منو میخاد دوستم داره یانه؟؟؟؟کلا اهل محبت و ‌....نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که بارداری خودتو بزار تو الویت یعنی چی بخاطرش پا میشی میری بیرون

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
خب وقتی به محبتش شک داری چرا بچه زیاد میکنی

چون هیچ روش جلوگیری جز طبیعی رو قبول نداشت من دوسال قرص خوردم ولی فشارم مدام بالا بود و رو به مرگ بودم واسه همین قطع کردم

چرا بچه خواب رو میبری صورتشو میشوری واقعا که گریه کنه منم اعصابم ضعیفه 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖