2777
2789
عنوان

سفر به ترکیه

483 بازدید | 11 پست

اگر ده میلیون پول داشتید به ترکیه سفر می‌کردید یا خرید می‌کردید 

پیشنهاد و اصرار سفر به ترکیه از طرف همسرمه 

خریداز طرف من 

سفرم زمینی وان ترکیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دوستم تازه رفته با دوازده تومنش پنج‌تومنشم تازه لباس خریده چهار روز و سه شب

چی بگم والا ما شمال رفتیم ۶ تومن شد برای همین میگم ترکیه بیشتر میشه چون خروجی هم میگیرن ضمن اینکه اونجا پولش هم با پول ما فرق داره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چی بگم والا ما شمال رفتیم ۶ تومن شد برای همین میگم ترکیه بیشتر میشه چون خروجی هم میگیرن ضمن اینکه او ...

بخدا ما رفتیم شمال یه شب جا گرفتیم سه میلیون 😑الان ترکیه خیلی ارزون درمیاد ولی وان شهر استانبول و...گرون تره

بخدا ما رفتیم شمال یه شب جا گرفتیم سه میلیون 😑الان ترکیه خیلی ارزون درمیاد ولی وان شهر استانبول و.. ...

آره واقعا دیگه بین مردمم رحمی نمونده تازه ما چند شب خونه اقوام شوهرم موندیم وگرنه به قول  تو شبی خدا تومن باید میدادیم هتل، فقط دو شب موندیم کنار ساحل مجتمع تفریحی که میدونی لوکس هم نیستن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آره واقعا دیگه بین مردمم رحمی نمونده تازه ما چند شب خونه اقوام شوهرم موندیم وگرنه به قول  تو شب ...

بخدا ماهم جای خاصی نرفتیم که استخر داشته باشه فقط چون سه شب رسیدیم و جا نبود مجبور شدیم