2777
2789
عنوان

حق داره؟

77 بازدید | 12 پست

دوتا جاری هستیم هردو عقد

بعد اونیکی اصالتن اینجایی هست ولی یه شهر دیگن در حد ۳ ساعت فاصله داره با ما 

الان برای محرم اومده اینجا از اول محرم من همسرم نبودش نرفتم اونجا 

همسرم هشتم محرم از سرکار اومد رفتم اونجا باهام سروسنگینه که چرا این چند وقته اینجام نیومدی یه سر بهم بزنی

خوب من دوست ندارم وقتی همسرم نیست و جاری اینجاست برم اونجا ...خب بلاخره دورن از هم و همسرش هم سرکاره کم همو میبینن و هی دوتایی میخوان برن بیرون بنظرم برم اونجا مزاحمشونم 

منم فهمیدم که اینجوریه محلش ندادم حالا همسرم اومده که بریم شمع روشن کنیم برای شام غریبان میگه میخوای با داداش اینا بریم میگم نه اون سروسنگیه باهام نمیام...میگه محلش نده درست میشه😐

حالا بنظرتون حق داره؟

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

چهل روز پیش اینجا بود دوباره اومده الان

منم ب همسرم گفتم ب کسی میرن سر میزنن سالی یه بار بیاد مگه قراره هر ماه ک اومد من برم پیشش

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقده توجه داره  یکم بهش توجه کن

نمیدونم چرا اینجور میکنه

حق داره؟ عذر خواهی کنم ازش؟

نه دلیلتو بهش بگو 🙃

گفتم یبار گفت مگه غریبه ای توهم همراهمون میای بیرون دیگه

خب من سختمه انگار بچع صغیر برم همراهشون

بستگی داره جطور به قضیه نگاه کنی من دلم سوخت برا جاریت چون دوست داشت بری پیشش که تنها نباشه 😀

خب شاید...

اون زمان مامانش اینا نبودن الان که اومدن شهرما کلن پیش دختر خاله هاشه

حالا ن اون جور ولی خ یکم بهش توجه کن که گاهی هم سر بزن بهش

باشه

وااای متنفرم از آدمایی که کل زندگیشون زنجیره به بقیه انگار نفس کشیدن و نکشیدنشون هم به بقیه بنده ، ب ...

خیلی بده