2777
2789
عنوان

مهد کودک

37 بازدید | 3 پست

مشکل یکی از اشناهاس ممنون میشم راهنمایی کنید

من میخوام دختر سه سالم رو بذارم مهد 

تو تاپیک های قدیمی تر که رفتم همه گفته بودن که مهدایی خوبن که دوربین دارن و کلا اون جور مهد ها رو پیشنهاد کردن 

ولی این مهد کودکی که به من نزدیکه دوربین نداره

ولی جلو کلاس صندلی هست که میشه نشست اونجا 

منم شاغل نیستم و میتونم بمونم فقط چون دوست دارم بچم اجتماعی بشه و چیز یاد بگیره میخوام بزارم مهد 

بعد تو خود کلاس وسط تایم نمیزارن بری چون حواس بچه ها پرت میشه 

حالا به نظرتون خوبه اینجا یا جای دیگه ببرم 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
به نظر من یه روزایی ببرش خانه کودک و تو کارگاه‌های مادر و کودک شرکت کنین.  مهد هنوز یه کم واسش ...

خانه کودک چجوریه؟؟

صبح تا ظهر نیست 

شبیه کلاسه یک ساعت و نیم

بازی میکنن شعر و اعداد و چیزای ابتدایی رو یاد مبدن 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه نکن 

سه سال برای ورود به مهد خیلی زوده 

من خودم مربی مهد بودم خیلی بهتره که بچه توی ۴ سال وارد مهد بشه یک سری مهارت ها رو کامل باید توی خونه یاد بگیره مثل توالت رفتن و دست شستن و یا بیان خواسته هاش مثل گرسنگی یا احساس گرما و سرما یا احساس خستگی و خواب

بچه هایی که خیلی کوچک باشن هم مربی رو خیلی اذیت می کنن هم خودشون اذیت میشن و الان عجله نداشته باشبد سریع اجتماعی بشه . بچه تو این سن فقط احتیاج به آعوش پدر و مادر و احساس امنیت داره اگه اون احساس امنیترو الان کامل دریافت کنه بعد هم بهتر با مهد کنار میاد . گاهی بچه های تو رده سن ۳ سال که می اوردن و اکثرا مادرا همش گریه می کردن بد قلقی می کردن مادرشون رو می خواستند من واقعا بهشون محبت می کردم و سعی می کردم حواسشون روپرت کنم و باهاشون بازی کنم ولی صد در صد مطمئن باشید همه ی مربی ها صبور نیستند و اگه خدایی نکرده مربی از دست بچه کلافه بشه و سر بچه داد بکشه نه تنها این مهد رفتنش مفید نبوده که ضررهای جبران ناپذیری به روان بچه می زنه