2777
2789
عنوان

قرص آلرژی

3667 بازدید | 22 پست

بچه ها واسه آلرژیم قرص لتیزن ۱۰ میخورمو برام جواب داده تا حالا فقط خواستم بپرسم کسی میدونه این قرص ضرر داره یانه؟ چون کله بهار و تابستونو مجبورم این قرصو بخورم واسم سواله که مصرف دائمش ضرر نداره؟؟ ممنون میشم اگه اطلاع دارید جوتب بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نئوتادین بهتره؟ نئوتادین قدیما ۲۴ ساعت آلرژی رو ساپورت میکرد الانا ۸-۱۰ساعت بیشتر جواب نمیده

والا من نئوتادینو امتحان نکردم تا حالا همین لتیزن خوب بوده دارم استفاده میکنم فعلا

حساسیت فصلی خیلی بده خدایی باز آلرژی غذاییو میشه فهمید آدم به چی حساسیت داره اونو نخوره فصلیو کاریش ...

بنده خدا خواهرم منم اینجوری گرفتاره از دست الرژیش

خدا کمکتون کنه😩🤦🏻‍♀️

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌

نظر خودت چیه دارو مگه بی ضرر میشه 

منم دارم ولی خودمو از باد مستقیم میوه های تابستانی و بستنی اینا کلا محروم کردم 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

نه نگران نباش منم الرژی شدید دارم فوق تخصص اسم و الرزی بهم داده شبی یه دونه.البته من کنارش مونته لوکاست و دوماه یه بلر امپول بتامتازونم دارم

فقط طولانی مدت چاق می کنه  کلا خانواده هیستامینها در دراز مدت افزایش وزن داره