2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون

548 بازدید | 19 پست

با باجناقش مشکل داشته باشه و حق با شوهرتون باشه

و اینو خانوادشم بدونن و شوهرتون جلوی خانوادش وقتی اونا میخوان بهش محبت کنن بگه نمیخواد(وقتی من نیستم میگه نمیخواد محبت کنید به خواهرش)نه انقد واضحا مثلا اگر بخوان چیزی برای خواهرم بفرستن یا جایی دعوتش کنن میگه نیاز نیست 

ناراحت میشدید؟

اینم بگم همه میدونن حق با شوهرمه حتی مامانم اینا

ولی خب من ناراحت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ناراحت میشم ...امروز غذای نذری میخواستن بدن زنک زدن شوهرم بیا برای مادرزنت اینا وخودتون ببر شوه ...

حق داری

بهش بگو من حق رو بهت میدم در مورد باجناق ولی این رفتارت ناراحتم میکنه، مخصوصا اینکه نذری ربطی به همسرت نداشت واقعا.... نباید اینطوری میگفت 

آخر همه این حرفها یه چیزی بگم که شاید به مذاق خیلیا خوش نیاد.... اول و آخر زندگی خودت ر و بچسب و آرامش زندگیتو فدای هیچکسی نکن

نه خواهر نه برادر نه ...

هیچکسی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

ولی من ناراحت میشم  حالم امشب اصلا خوب نیست شوهرمم قسمم میخوره ک منظورم این نبوده من یه چیز د ...

چی بگم والا اگه اینجوریه که سعی کن اشتیشون بدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حق داری بهش بگو من حق رو بهت میدم در مورد باجناق ولی این رفتارت ناراحتم میکنه، مخصوصا اینکه نذری رب ...

درسته منم همیسه همینو به همسرم گفتم و همیشه پشتش بودم ولی بهش گفتم هیچوقت جلوی خانوادت نشون نده ک ناراحتی داری از شوهر خواهرم 

ولی چندبار از دهنش پریده ک وقتی نبودم یه حرفایی زده

الانم ک میگم میگه نه اینطوری نیست

چون من با خانوادش ک خیلی باهام بد بودن همیشه خوب بودم

فحششون که نداده عزیز

دیگه حق داره برای محبت خونوادش تصمیم بگیره

احترام از دور کافیه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂