2777
2789
عنوان

در مورد انتخاب رشته کمک میخام

236 بازدید | 8 پست

ی سری رشته مثل علوم آزمایشگاهی ، تکنولوژی پرتو شناسی اینا هست ک من نمیدونم راجب بازار کارش . ازونجایی ک میخام شهر دور هم بزنم ارزش داره این دو رشته رو هم انتخاب کنم اونم شهر دور؟ 

راجب فناوری اطلاعات سلامت چیزی میدونید؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

رشته فناوری اطلاعات سلامت همون مدارک پزشکی هسش که دخترداییم خونده و حال حاضر تو بیمارستان قلب با پرونده های مریضا کار داره و روی مریضو هم نمیبینه

اما طبق معمول و مثل بقیه، از رشته‌ش میناله😒

یه احدیم نیس بگه از شغلم راضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته فناوری اطلاعات سلامت همون مدارک پزشکی هسش که دخترداییم خونده و حال حاضر تو بیمارستان قلب با پرو ...

چ جالب ممنونم ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

ارزش داره بری رتبه ات چ حدودیه؟

رتبم ۱۱ هزاره میخام ببینم بازار کارش خوبه حقوق مزایا ؟ من خدم مشهدم مثلن سمنان خوبه برم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازار کارشون بد نیست  بهتره از فناوری به نظرم اگ منطقه ۲ هستی چرا پرستاری نمیزنی؟

منطقه یکم عزیز اتاق عمل رو خیلی دوص دارم ک فکرمیکنم نیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40