2777
2789
عنوان

شوهر بددددددددد👹

132 بازدید | 5 پست

بچها کلا شش هفت سال میگذره از ازدواج اشنایی عقد عروسی ... کلا شوهرم با کسی رفت امد نداره .... منم دیگه جایی نمیرم بخدا افسردگی گرفتم ن کلاسی ن چیزی .... بعد یه دوست داره یکی دوبار دعوتمون کرد یعنی هرسری کتک خوردم بهم گفت باهاش دوستی ...این سری هم دوستش گفت سفره داریم بیاید وای اونقدر دعوام کرد ک تو باهاش دوستی باهاش در ارتباطی یه چیزی بین تون هست .... الان دعوام شد منم گفتم وسایلام جمع میکنم میرم ولی نمیدونم چکار کنم برم یا بمونم ؟🤮🤮

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از اول این اخلاق شوهرتو ندیده بودی؟؟؟  از این ادمایی اع که از جمع فراریه درون گرا هست

اتفاقا من یه مورد پیش اومده برام،خیلی ساکت بود. خجالتی نه ها، ساکت. 

معاشرتی نبود.

ولی من باز میخواستم جواب مثبت بدم. میگفتم اشکال نداره.

اما داداشم نزاشت. 

یعنی واقعا اینجوری میشد؟

اتفاقا من یه مورد پیش اومده برام،خیلی ساکت بود. خجالتی نه ها، ساکت.  معاشرتی نبود. ولی من باز ...

نمیدونم ولی ساکت بودن زیاد هم خوب نیس ،ساکت بودنی که با شکاکی هم قاطی شه که دیگه واویلا