2777
2789
عنوان

هر کاری میکنم فشارم بالا نمیاد

461 بازدید | 23 پست

فشارم حدودا یک هفتست روی ۹ و ده میمونه . مثلا ۹ روی ۶ 

یا ۱۰ روی ۶ 

کلی تقویتی واینا میخورم غذای شیرین یا شور میخورم ... 

کسی تجربه نداره ؟ 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همییییشه فشارم ۹ یا نهایتا ده هست مگه مشکلی داری؟

من فشار طبیعیم ۱۲ رو ۸ هست . اره همش بیحالمو کوفتگی خستگی دارم . گاهی تهوع هم

نمک بریز کف دستت مز مزه کن

اینکارم کردم ولی بازم ۱۰ میمونه . میدونم حالم خوب نیس اصلا سرحال نیستم چند روزه 

آب و مایعات زیاد بخور

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اگر بالا نره باید سرم وصل کنی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

فشارت خوبه ولی این کار را یه متخصص قلب و عروق به من گفت 

چند لیوان آب بخور بعد دراز بکش و دستات را مشت کن و پاهاتو را روبه بالا بگیر  و  چند دقیقه به همین حالت بمون فشارت درست میشه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بیحالیت فکر نکنم از فشار باشه  ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

قند خونتون بالا نیست

ازمایش دارم هفته دیگه میرم انجام میدم . اتفاقا دیابت وراثتی داریم ممکنه بالا رفته باشه