2777
2789

یه  کفشی  قیمت  قبلش  ۸۰۰ تومن نوشته

االان  با  آف  ۷۰ درصد  شده   ۲۴۰  تومن

بعد زده  اصل  هم  نیس

ینی قیمت  قبلش  ممکنه  الکی  باشه؟

اون بالا سمت چپ نمودار قیمت رو بزن، ببین قیمت ماه پیشش هم همین بوده؟ بنظر من که الکیه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

وقتی فیکه خوب هرکی هر قیمتی بخواد میذاره، قبلا تو دی جی یه کفش دیدم مثلا ۲۰۰ تومن بود بعد یه مدت نوشته بود ۲۸۰ ولی آف خورده ۱۸۰. یعنی از این تغلبا هم میکنه در واقع کم تخفیف میده اما الکی درصد بالایی میزنه

💚💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم اگه از فروشنده غیر از دیج ی کالاس ممکنه

چینی زرین اف زده بود

توی دی جی هم‌اف زد ولی قیمت سایت اصلی پایین تر بود تو اف بعد از دو روز هم فروشنده قیما اصلی رو برد بالا که با اف شتا زه میشد قیمت اف نخورده توی سایت

بعدم قرار بود کیفیت عالی ارسال کنه درجه یک ارسال کرده بود من مرجوع کردم از سایت اصلی گرفتم

همیشه‌توی نت اول بگردید قیمت ها رو قیاس کنید

هر چند کتونی دیگه زیر ۲۰۰ هم گیرت نمیاد حالا قیمت اصلی هر چه که بوده

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋